Υπερθέαμα στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα»

Μια πραγματική πανδαισία χαράς δημιουργήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο κλειστό του «Ροδίων Άθλησις», όπου κυριάρχησε ο χορός κι η μουσική στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες των χορευτικών τμημάτων τόσο του αθλητικού κέντρου όσο και των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που βρέθηκαν στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσουν τα χορευτικά των παιδιών!

Φίλοι της ρυθμικής, του μοντέρνου χορού, του Zumba kids, της Jazz, της Salsa, του Tango, του Aerobic αλλά και της ακροβατικής, συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του «Ροδίων» και με τη μοναδική τους ενέργεια αποχαιρέτησαν τα χειμερινά τμήματα του σχολικού συγκροτήματος.

H αθλητική χορευτική χρονιά θα κλείσει με το «Summer Dance Camp» το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου και περιμένει τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή!

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και τις προπονήτριες των παιδιών κ.κ Γεράκη Σκιαδενή, Λεβέντη Μαρία, Λεριά Σέβη, Νικολοπούλου Μαρία, Ριζοπούλου Μαρία και Σέρβου Ναταλί, που με την καθοδήγησή τους ενέπνευσαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους αθλητές!