Υπερθέαμα στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα»

Υπερθέαμα στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα»

Υπερθέαμα στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 156 ΦΟΡΕΣ

Πάνω από 250 αθλητές-τριες πήραν μέρος στη γιορτή του «Ροδίων Άθλησις»

Μια πραγματική πανδαισία χαράς δημιουργήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στο κλειστό του «Ροδίων Άθλησις», όπου κυριάρχησε ο χορός κι η μουσική στο «9ο Αθλητικό Πανόραμα».

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες των χορευτικών τμημάτων τόσο του αθλητικού κέντρου όσο και των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που βρέθηκαν στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσουν τα χορευτικά των παιδιών!

Φίλοι της ρυθμικής, του μοντέρνου χορού, του Zumba kids, της Jazz, της Salsa, του Tango, του Aerobic αλλά και της ακροβατικής, συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του «Ροδίων» και με τη μοναδική τους ενέργεια αποχαιρέτησαν τα χειμερινά τμήματα του σχολικού συγκροτήματος.

H αθλητική χορευτική χρονιά θα κλείσει με το «Summer Dance Camp» το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου και περιμένει τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή!

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και τις προπονήτριες των παιδιών κ.κ Γεράκη Σκιαδενή, Λεβέντη Μαρία, Λεριά Σέβη, Νικολοπούλου Μαρία, Ριζοπούλου Μαρία και Σέρβου Ναταλί, που με την καθοδήγησή τους ενέπνευσαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους αθλητές!

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων