Διπλή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο των Κορασίδων για τα Δωδεκάνησα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος, αγώνες κορασίδων από τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές της δύναμής της, που θα φιλοξενηθούν στην Ερμιόνη το διάστημα 20-24 Ιουνίου. 

Τα Δωδεκάνησα θα εκπροσωπήσουν δύο κορίτσια από την Κω, η Βαλάντω Τσαούση της ΑΕ Δικαίου και η Βάσω Αθανασοπούλου του Ιπποκράτη. 

Η ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής αναφέρει: «Οι πανελλήνιοι αγώνες Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Κορασίδων για την περίοδο 2017-18 διοργανώνονται από την ΕΟΚ, το Δήμο Ερμιονίδας και την ΕΣΚΑΚ. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ερμιόνη Αργολίδας από 20 έως 24 Ιουνίου με συντονιστές προπονητές τον Τάκη Μπακογεώργο και τον Χρήστο Γκογκάκη.

Οι προπονητές και προπονήτριες που θα συμμετέχουν είναι οι Αργύρης Κουβαράς (ΕΣΚΑΣΕ), Μιχάλης Πετράκης (ΕΚΑΣΚ), Μάγδα Γιασεμή (ΤΕ Χίου) και Γιάννης Σκόρδης (ΕΣΚΑΚ).

Την ΤΕ Δωδεκανήσου θα εκπροσωπήσουν η Βαλάντω Τσαούση (14 ετών, ύψους 1.80μ., ομάδα ΑΕ Δικαίου) και η Βασιλική Αθανασοπούλου (14, 1.86μ., Ιπποκράτης Κω).

Οι δύο αθλήτριες θα αναχωρήσουν με το πούλμαν στις 20 Ιουνίου και ώρα 14.30’ από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ο.Α.Κ.Α., Κηφισιάς 37 Μαρούσι)».