Καρότο και μαστίγιο από την «Κακιά Σκάλα» για τη Γ.Σ. της Ρόδου

Αύριο στις 6 το απόγευμα ξεκινάει, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis, η κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ρόδου, με τους οργανωμένους φιλάθλους της «Κακιάς Σκάλας» να παίρνουν θέση για τις τελευταίας (μη) εξελίξεις και να καλούν όλους τους οικονομικά επιφανείς παράγοντες που δηλώνουν φίλοι των «ελαφιών» να συσπειρωθούν και να δώσουν λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που διαφαίνεται.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν δεν στερείται αιχμών και στέλνει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις:

«Παρακολουθώντας τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται στην αγαπημένη μας ΡΟΔΟ, και μη έχοντας μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, οφείλουμε σαν ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ να τοποθετηθούμε και να ξεκαθαρίσουμε σε εχθρούς και φίλους αλλά και προς πάσα κατεύθυνση τα εξής:

Η ΡΟΔΟΣ δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που λέει το όνομά της, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! 
Η μόνη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ομάδα που μπορεί να το ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, να το ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ και να το ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ στο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ! Άλλωστε το έκανε και στο παρελθόν!

Είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ και το ΜΕΡΑΚΙ χιλιάδων φιλάθλων, είτε αυτοί έρχονται στο γήπεδο, είτε έχουν απομακρυνθεί απογοητευμένοι από τα επαναλαμβανόμενα λάθη!

Με τη δική τους ΑΓΑΠΗ, με τη δική τους ΨΥΧΗ, με τη δική τους ΕΛΠΙΔΑ δεν έχει το δικαίωμα να παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ όπως κι αν λέγεται αυτός!

Όποιος νομίζει πως μπορεί να κάνει τα παραπάνω βάζοντας μπροστά τα κάθε λογής συμφέροντά του, ας μη γελιέται....

Αργά ή γρήγορα θα το βρει μπροστά του!

Ο τόπος μας είναι μικρός, τίποτα δεν μένει κρυφό και έρχεται η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και η ιστορία γράφει !

Το πώς θα γραφτεί το όνομα του καθενός, εξαρτάται ΟΧΙ από τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ που με ευκολία λέει πως έχει, αλλά από τις ΠΡΑΞΕΙΣ του!

Οι επώνυμοι φίλαθλοι και οικονομικά επιφανείς που δηλώνουν ΡΟΔΟΣ, έχουν μπροστά τους τη μοναδική ευκαιρία να το αποδείξουν! 

Αν το θέλουν πραγματικά, δεν θα δυσκολευτούν!

Θα τους ενώσει το όραμα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΡΟΔΟΥ! Οτιδήποτε άλλο πέρα απ’ αυτό θα είναι φθηνές δικαιολογίες....

Κύριοι δώστε στον κόσμο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ!

Αν το κάνετε, να είστε σίγουροι ότι αυτός ο κόσμος που ΞΕΡΕΙ να ΕΚΤΙΜΑ, θα ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ και θα σας το ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ εις διπλούν!

Αν δεν θέλετε και δεν μπορείτε, δεκτό....

Όμως τότε θα έχετε χάσει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε το όνομα της ΡΟΔΟΥ και να δηλώνετε φίλαθλοί της !

ΕΜΕΙΣ θα παραμείνουμε ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ό, τι κι αν γίνει. ΕΣΕΙΣ ;;;;
Ιδού η ΡΟΔΟΣ λοιπόν κύριοι!»