Ανατροπή με... παρουσία Χατζηνικήτα - Χατζηστρατή στη Γ.Σ. του Ιάλυσου!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία συνεδριάσεων του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο» η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών των ερυθροκίτρινων, οι οποίοι μάλιστα σε αυτή την συνάντηση παρουσίασαν κατ αρχήν αποτέλεσμα.

Στην ΓΣ απουσίασαν πολλά από τα μέλη που έδωσαν το παρών στην συνέλευση της Τετάρτης 6ης Ιουνίου, αλλά έδωσαν το παρών η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Ερμίνα Μπότσαρη, αλλά και πολλά από τα στελέχη του συλλόγου που δεν παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη.

Συμπερασματικά το ενθαρρυντικό στην όλη προσπάθεια που γίνεται αυτές τις μέρες, είναι πώς το παρών έδωσαν στην Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και Θανάσης Χατζηστρατής οι οποίοι είχαν εκδηλώσει την επιθυμία ο πρώτος να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου, ενώ είχε δηλώσει την παραίτηση του ο δεύτερος. Κανείς πάντως δεν μπορούσε να προεξοφλήσει μέχρι την τελευταία στιγμή αν τελικά οι δυο άνδρες, συμμετείχαν στην νέα διοίκηση.

Και οι δυο βρίσκονται σε μια λίστα είκοσι μελών, από τα οποία θα βγει η επταμελής βάσει καταστατικού διοίκηση, αλλά και οι επιμέρους επιτροπές οι οποίες θα συνεπικουρήσουν το νέο ΔΣ και θα «τρέξουν» τον σύλλογο σε προγραμματισμό, σχεδιασμό , οργάνωση αλλά και ανέλαβαν να φέρουν έσοδα στην ομάδα.

Σε μια πρώτη κίνηση πάντως η νέα Διοίκηση ξεκίνησε την διάθεση των διαρκείας προκειμένου να βρεθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου η οικονομική βάση για να ξεκινήσει η ομάδα να λειτουργεί . Την υπόθεση αυτή ανέλαβαν τα μέλη της προηγούμενης Διοίκησης που παρέμειναν στον σύλλογο.