Με δοκιμασμένη συνταγή  η Αθλητική Ακαδημία

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους προπονητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ, προχώρησε η Αθλητική Ακαδημία.

Συγκεκριμένα το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, ο υπεύθυνος λειτουργίας του συλλόγου, Γιώργος Σταυριανάκης, συναντήθηκε με τους προπονητές ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Καρίκη και Σταμάτη Χατζησάββα, καθώς και με τον προπονητή μπάσκετ, Μιχάλη Kαρακωνσταντή και μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και ευχάριστο κλίμα αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη αθλητική χρονιά.

Όσον αφορά στο τμήμα ποδοσφαίρου, η ομάδα της Αθλητικά Ακαδημίας θα συμμετάσχει σε όλες τις νέες κατηγορίες πρωταθλημάτων μέχρι την Κ12.
Επίσης, ειδικά στο τμήμα του μπάσκετ, πέρα από τα τμήματα υποδομών, η Αθλητική Ακαδημία θα συμμετάσχει τόσο στο πρωτάθλημα ΜΙΝΙ όσο και στο πρωτάθλημα των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.

Επίσης ο αθλητικός σύλλογος του Κολλεγίου Ρόδου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή στίβου, Νίκο Σεΐτη, καθώς από τη νέα χρονιά θα δραστηριοποιηθεί και στο χώρο του στίβου για αγόρια και κορίτσια με συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της οικείας ομοσπονδίας στίβου για την περιοχή μας. Επιπλέον, ανακοινώθηκε και η δημιουργία τμήματος βόλεϊ για όλα τα κορίτσια από το προνηπιαγωγείο μέχρι και την γ΄ γυμνασίου. Το όνομα του προπονητή θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Τέλος, από το Σεπτέμβρη θα παραδίδονται και μαθήματα χορού (tango και latin) τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια υπό την εποπτεία του Γιώργου Πήχη.