Μένουν οι υπογραφές με Γούλα στον Διαγόρα

Οι συζητήσεις και οι επαφές με παίκτες που τον ενδιαφέρουν, καλά κρατούν στον Διαγόρα  που μελετά προσεκτικά τις λεπτομέρειες κάθε ποδοσφαιριστή  που θέλει να αποκτήσει, για να δημιουργήσει την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής.

Όπως έγινε γνωστό, επήλθε συμφωνία στις συζητήσεις με τον 24χρονο επιθετικό του Λουτρακίου, Γιώργο Γούλα, ο οποίος παρά το γεγονός πως η ομάδα του υποβιβάστηκε, έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον του Διαγόρα και της τεχνικής του ηγεσίας.

Η περίπτωση του Γούλα όπως ειπώθηκε σχετικά χθες, τελεσφόρησε και απομένουν μόνο τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Διαγόρα.

Στον αντίποδα της περίπτωσης του Γούλα, έγινε γνωστό πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Αντώνη Γιόνδη, παρά το ότι ήταν από τους «σίγουρους» που παραμένουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Οι συζητήσεις με τον παίκτη θα συνεχιστούν  για να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο Γιόνδης στα «κυανέρυθρα».

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά στο οικονομικό επίσης, με τον τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκο. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν γνωστά, ο παίκτης ζητάει πολλά περισσότερα από εκείνα που του δίνει ο Διαγόρας και κατά συνέπεια βρίσκεται  με το ένα πόδι στην… έξοδο, αν και πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα.

Ο «γηραιός» θα ξαναμιλήσει και πάλι με τον Τάσο Κιοσέογλου, καθώς η περίπτωση παραμονής του είναι ξεκάθαρα θέμα δικό του.