ΓΑΣ Υγεία Ρόδου: «Λαμπρή η επιτυχία της Γεωργίας Παραστατίδου»

Ο ΓΑΣ Υγεία Ρόδου συνεχίζει ν’ αναδεικνύει ταλέντα από την περιοχή μας στο στίβο, κάτι που φάνηκε από το χρυσό μετάλλιο της Γεωργίας Παραστατίδου στα 400μ. μ’ εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων των Τρικάλων.

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος χθες συνεχάρη την αθλήτριά καθώς και τον προπονητή της, Στάθη Παπαστάμο.

Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ θέλει να συγχαρεί  δημόσια την αθλήτρια του συλλόγου  Γεωργία Παραστατίδου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στα Τρίκαλα στα 400 μέτρα με εμπόδια με τον θαυμάσιο χρόνο 63,40.

Το γεγονός ότι η αθλήτρια μας ήταν η μικρότερη σε ηλικία σε αυτή την κατηγορία, κάνει ακόμη πιο λαμπρή την επιτυχία της και το μέλλον της για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μπροστά της. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή Στάθη Παπασταμο για την δουλειά που κάνει και πίστεψε από την πρώτη στιγμή ότι οι επιτυχίες  των αθλητών του συλλόγου με επιμονή και προσπάθεια δεν θα αργήσουν ξαναέρθουν.

Μαζί με την προπονήτρια Γιώτα Καρανίκα έχουν δημιουργήσει μια μελλοντική παρακαταθήκη ώστε να φτάσουν και πάλι το Σύλλογο στη θέση που του ανήκει.»