Δωρεάν ιατρικός εξοπλισμός και αναλώσιμο υλικό στο πολυδύναμο ιατρείο Σύμης

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η παράδοση στο πολυδύναμο ιατρείο Σύμης, δωρεάς ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού εις μνήμην του αείμνηστου δημοσιογράφου Συμιακού Γιάννη Διακογιάννη, από τον Όμιλο Αξιών Σύμης «Γιάννης Διακογιάννης».

Σε μια πολύχρονη περίοδο οικονομικής -και όχι μόνο- κρίσης από την οποία μαστίζεται επί χρόνια η χώρα, απαιτούνται κοινές δράσεις φορέων και πολιτών που αποβλέπουν στην υλοποίηση των στόχων της αλληλεγγύης και της κοινής προσπάθειας για την αποκατάσταση της χώρας στη θέση που της αξίζει.

Με αυτό το πνεύμα παραδόθηκαν στο ιατρείο του νησιού τέσσερα (4) σύγχρονα και χρήσιμα μηχανήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων αφορούσαν για εξετάσεις παιδιών, μηχανήματα που είχε ανάγκη το ιατρείο αλλά και αναλώσιμο υλικό. Η δαπάνη αγοράς τους καλύφθηκε από φίλους και μέλη του ομίλου.

Στην παράδοση και παραλαβή παρέστησαν ο γενικός ιατρός και το προσωπικό του ιατρείου, ο πρόεδρος του ομίλου Ηλίας Τσαβαρής και το ιδρυτικό μέλος Φωτεινή Κυριακίδη.

Η προσφορά συμπολιτών, ήταν πολύ σημαντική όπως (Νίκος Σικάκης, η Ελευθερία Πάχου, η Angie Markoni η Φωτεινή Αβδέλη η Ζωή Παπαδάκη η Μ.Σ, ο Α Χ) και πολλοί άλλοι που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και συνέβαλαν πραγματικά στο συνολικό εγχείρημα.

Ο Όμιλος Αξιών Σύμης «Γιάννης Διακογιάννης» πιστός στο έργο του και τιμώντας το όνομα που φέρει στον τίτλο του μετά τα σχολεία και τις διάφορες άλλες προσπάθειες, συνεχίζει δυναμικά τις κοινωνικές δράσεις του (και η επόμενη που θα πραγματοποιηθεί άμεσα αφορά και πάλι το ιατρείο του νησιού).
«Συνεχίζουμε με πράξεις και μόνο….Όλοι μαζί μπορούμε – όλοι μαζί προσπαθούμε»,  αναφέρει ο Όμιλος Αξιών.