Κολοσσός: Έχει κερδίσει έδαφος ο Βετούλας

Προ δεκαημέρου οι αναγνώστες της «Ροδιακής» είχαν ενημερωθεί σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει μεταξύ των ανθρώπων του Κολοσσού H Hotels και του Νίκου Βετούλα, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Οι συζητήσεις έχουν πλέον επεκταθεί με τον Πατρινό προπονητή ο οποίος φέρεται να είναι ο μοναδικός υποψήφιος τη δεδομένη στιγμή για τον πάγκο των Ροδιτών.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και εστιάζουν στις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος τεχνικός επιθυμεί διετή συμφωνία, επιθυμία στην οποία ο Κολοσσός δεν φαίνεται να είναι αρνητικός, αφού ούτως ή άλλως συνηθίζει να δίνει πίστωση χρόνου στους προπονητές και ανανεώνει την ψήφο εμπιστοσύνης του, με «τρανταχτά» παραδείγματα των Φραγκιά, Σφαιρόπουλου και Λυκογιάννη.

Το κασέ του Βετούλα δείχνει στην παρούσα φάση να αποτελεί την αιτία για τους όποιους ενδοιασμούς των Ροδιτών όμως, όπως «διαρρέει» προς τα έξω, η οικονομική απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να προκαλέσει παύση διαπραγματεύσεων.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως για παν ενδεχόμενο, οι διοικούντες την ΚΑΕ κρατούν ανοιχτή τη γραμμή συνομιλίας με εκπροσώπους Ελλήνων προπονητών προκειμένου να μη βρεθούν απροετοίμαστοι σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Νίκο Βετούλα.