Κολοσσός: Έχει κερδίσει έδαφος ο Βετούλας

Κολοσσός: Έχει κερδίσει έδαφος ο Βετούλας

Κολοσσός: Έχει κερδίσει έδαφος ο Βετούλας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Ο πρώην προπονητής του Ρεθύμνου Cretan Kings φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή η βασική επιλογή των "θαλασσί"

Προ δεκαημέρου οι αναγνώστες της «Ροδιακής» είχαν ενημερωθεί σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει μεταξύ των ανθρώπων του Κολοσσού H Hotels και του Νίκου Βετούλα, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Οι συζητήσεις έχουν πλέον επεκταθεί με τον Πατρινό προπονητή ο οποίος φέρεται να είναι ο μοναδικός υποψήφιος τη δεδομένη στιγμή για τον πάγκο των Ροδιτών.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και εστιάζουν στις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος τεχνικός επιθυμεί διετή συμφωνία, επιθυμία στην οποία ο Κολοσσός δεν φαίνεται να είναι αρνητικός, αφού ούτως ή άλλως συνηθίζει να δίνει πίστωση χρόνου στους προπονητές και ανανεώνει την ψήφο εμπιστοσύνης του, με «τρανταχτά» παραδείγματα των Φραγκιά, Σφαιρόπουλου και Λυκογιάννη.

Το κασέ του Βετούλα δείχνει στην παρούσα φάση να αποτελεί την αιτία για τους όποιους ενδοιασμούς των Ροδιτών όμως, όπως «διαρρέει» προς τα έξω, η οικονομική απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να προκαλέσει παύση διαπραγματεύσεων.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως για παν ενδεχόμενο, οι διοικούντες την ΚΑΕ κρατούν ανοιχτή τη γραμμή συνομιλίας με εκπροσώπους Ελλήνων προπονητών προκειμένου να μη βρεθούν απροετοίμαστοι σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Νίκο Βετούλα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης