Σπύρος Αγγελόπουλος: Θα τον τιμήσουν  όπως του αξίζει!

Δεν είναι τα αναρίθμητα «μπράβο», τα οποία δέχθηκαν, ακόμα και από συναδέλφους τους από άλλες περιοχές της χώρας, οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αιμοδοσία στη μνήμη του Σπύρου Αγγελόπουλου, τα οποία γεμίζουν τους παλαίμαχους των δύο συλλόγων με ικανοποίηση και περηφάνια.

Η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκαν είναι αυτή που τους συγκινεί και τους πείθει πως η 4η Ιουλίου θα γραφεί στην ιστορία τους ως μία ξεχωριστή μέρα αγάπης, προσφοράς και μνήμης.

Η παραπάνω ημερομηνία επιλέχθηκε και λόγω του ισχυρού συμβολισμού της. Τότε ήταν, το 2004, που η Εθνική ομάδα θριάμβευε στο Euro της Πορτογαλίας, ενώ το «4» είναι ο αριθμός της φανέλας που φορούσε ο αείμνηστος Σπύρος Αγγελόπουλος ως ποδοσφαιριστής.

Κοντά στους Βετεράνους, όπως και κοντά στον συνδιοργανωτή Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», βρίσκονται και τοπικές επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται, πως η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία των Βετεράνων, στο Δημοτικό Στάδιο.

Τέλος, τρεις μήνες συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που «έφυγε» ο Σπύρος Αγγελόπουλος. Οι συγγενείς και οι φίλοι του τίμησαν τη μνήμη του με τρισάγιο.