Σπύρος Αγγελόπουλος: Θα τον τιμήσουν όπως του αξίζει!

Σπύρος Αγγελόπουλος: Θα τον τιμήσουν  όπως του αξίζει!

Σπύρος Αγγελόπουλος: Θα τον τιμήσουν όπως του αξίζει!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 297 ΦΟΡΕΣ

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα για την αιμοδοσία που διοργανώνει στις 4 Ιουλίου

Δεν είναι τα αναρίθμητα «μπράβο», τα οποία δέχθηκαν, ακόμα και από συναδέλφους τους από άλλες περιοχές της χώρας, οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αιμοδοσία στη μνήμη του Σπύρου Αγγελόπουλου, τα οποία γεμίζουν τους παλαίμαχους των δύο συλλόγων με ικανοποίηση και περηφάνια.

Η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκαν είναι αυτή που τους συγκινεί και τους πείθει πως η 4η Ιουλίου θα γραφεί στην ιστορία τους ως μία ξεχωριστή μέρα αγάπης, προσφοράς και μνήμης.

Η παραπάνω ημερομηνία επιλέχθηκε και λόγω του ισχυρού συμβολισμού της. Τότε ήταν, το 2004, που η Εθνική ομάδα θριάμβευε στο Euro της Πορτογαλίας, ενώ το «4» είναι ο αριθμός της φανέλας που φορούσε ο αείμνηστος Σπύρος Αγγελόπουλος ως ποδοσφαιριστής.

Κοντά στους Βετεράνους, όπως και κοντά στον συνδιοργανωτή Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», βρίσκονται και τοπικές επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται, πως η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία των Βετεράνων, στο Δημοτικό Στάδιο.

Τέλος, τρεις μήνες συμπληρώθηκαν χθες από τη μέρα που «έφυγε» ο Σπύρος Αγγελόπουλος. Οι συγγενείς και οι φίλοι του τίμησαν τη μνήμη του με τρισάγιο.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας