Προσφορά εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρου Υγείας Έμπωνας Ρόδου, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου , για την ιδιαίτερα συγκινητική τους χειρονομία, να κάνουν δωρεά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα ένα τροχήλατο φορείο – εξεταστική κλίνη με υδραυλικό μηχανισμό αυξομείωσης ύψους, μηχανισμό Trendelenburg και anti – Trendelenburg, δερμάτινο στρώμα που καθαρίζεται και μηχανισμό σταθεροποίησης, για τις ανάγκες του χειρουργικού ιατρείου αυτού.

Πλέον, με τον δωρηθέντα αυτό εξοπλισμό, στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα μπορούν να αντιμετωπισθούν χειρουργικά – τραυματιολογικά περιστατικά με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εμπνέοντας εμπιστοσύνη τόσο στο υπηρετούν προσωπικό, όσο και στους χρήστες υπηρεσιών υγείας της περιοχής μας, αφού η εξεταστική αυτή κλίνη – τροχήλατο φορείο αντικατέστησε την απαρχαιωμένη χειρουργική έδρα που μέχρι πρότινος διαθέταμε.  

Είναι γνωστή πλέον η δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου και προσωπικά της Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κας Αναστασίας Σταυριανού – Γεωργιάδη. Κατά το πρόσφατο παρελθόν το Φιλανθρωπικό αυτό Σωματείο έχει δωρίσει δεκάδες τόνους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, τόσο σε νοσηλευτικά ιδρύματα και της Δωδεκανήσου, όσο και σε νοσηλευτικά ιδρύματα ανά την Ελληνική Επικράτεια, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που τους διακατέχει. Πρόσφατα δε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα είχαν δωρίσει  έναν υπερσύγχρονο δωδεκακάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο μάρκας General Electric, μία τροχήλατη φορητή λυχνία τριπλού φωτισμού, αλλά και πληθώρα αναλωσίμων υλικών.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου να έχουν υγεία, χαρά, ευτυχία και να είναι πάντα δημιουργικοί. Με την πράξη τους αυτή, αποδεικνύουν το μέγεθος της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού που τους διακατέχει και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το ιδιαίτερα σημαντικό τους έργο ανά την Ελληνική Επικράτεια. Οι δωρεές που πραγματοποιεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου αποτελούν μία έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του συλλόγου αυτού, ο οποίος μέσα από συνεχή προσπάθεια προσφέρει με αξιοπιστία και διαφάνεια υπηρεσίες στα νοσηλευτικά ιδρύματα, όχι μόνο της Ρόδου και των υπόλοιπων Δωδεκανήσων, αλλά και ανά την Ελληνική Επικράτεια.

Συνεχίζουμε μαζί με τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο!!!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Θεοφάνης Ν. Μούκας
 Διευθυντής Γενικής  Ιατρικής
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα