Φιλανθρωπική εκδήλωση με παρουσίαση βιβλίου  για τον σύλλογο ΑμεΑ «Πνοή»

Η ανάπτυξη δράσεων που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αγάπη  και να βοηθήσουν συνανθρώπους μας, αποτελούν μια σύγχρονη αναγκαιότητα  ικανή να φέρει  ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας.  

Στο πλαίσιο αυτό, μια όμορφη φιλανθρωπική γιορτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 18:00 στο Naval café bar restaurant της Νέας Μαρίνας Ρόδου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ «Πνοή».  

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αγάπη» της κα. Πεμπέ Αλιέ, ομιλία με την κοινωνιολόγο   κα. Κατερίνα Βορεινάκη, χορό-τραγούδι με τις κ.κ. Στέλλα Καβανάκη – Ανδριάνα Λέση και τον γνωστό «παραμυθά» κ. Μεϊτανή με την κα.«Μουσική». Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβαστούν από τη φιλόλογο κα.Χάρις Κόντου.

Θα υπάρχει πάγκος δημιουργικής απασχόλησης ενώ θα διεξαχθεί συμβολική δημοπρασία πινάκων με ζωγραφιές των παιδιών του συλλόγου οι οποίες εμπλούτισαν το περιεχόμενο του βιβλίου.
Στόχος της εκδήλωσης, πέραν της οικονομικής στήριξης στο έργο του συλλόγου, είναι να ψυχαγωγηθούν όλα τα παιδιά της «Πνοής» και να γεμίσει ο χώρος με τα χαμόγελα τους!

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 
«Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και από κοινού να μπορέσουμε να συνδράμουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών  στέλνοντας ένα ανώνυμο ή επώνυμο μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν και τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους:
Ιβίσκος, Royo frozen yogurt, Όμορφος catering, κάβα Ορφανός, Sarantis Medical, Ξυλοσοφίες, Xatzikelis Photography, Pointer Digital, Γιακουμάκης–Decibel, Naval café bar restaurant, κ.Μεϊτανή, κα.Μίκα Τριανταφύλλου, κα.Στέλλα Καβανάκη–Ανδριάνα Λέση, κα.Κατερίνα Βορεινάκη».

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΑμεΑ «Πνοή».