Η υπερπολυτελής τιρκουάζ θαλαμηγός βρίσκεται στη Ρόδο

Μια ακόμη υπερπολυτελής θαλαμηγός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών, αφού ο συνδυασμός του υπέροχου χρώματός της με το μέγεθός της, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

Η 77 μέτρων "Go" τιρκουάζ χρώματος, βρίσκεται απο το Σάββατο το απόγευμα σταθμευμένη στην περιοχή "Κολώνα" στο λιμάνι της Ρόδου ενώ είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει στο νησί μας.

Με 13 επιβάτες και 21 άτομα πλήρωμα, η θαλαμηγός "Go" χτίστηκε από την εταιρεία Turquoise στην Τουρκία και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2018. Τον σχεδιασμό ανέλαβε η εταιρεία H2 Yacht Design ενώ είναι φτιαγμένη  από χάλυβα και αλουμίνιο.
 


Η ολοκαίνουργια θαλαμηγός αποτελεί μία από τις πιο καινούργιες των τελευταίων μηνών ενώ αποτελεί ένα από τα πρώτα της ταξίδια, αυτό στο νησί μας.

Είναι μια ιδιαίτερα σύγχρονη θαλαμηγός με όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες.
 


Διαθέτει ένα μικρότερο σκάφος προκειμένου να προσεγγίζει τη στεριά όταν βρίσκεται στα ανοιχτά ή ακόμη και για τις μικρές της εξορμήσεις, ενώ μάλιστα υπάρχει χώρος και για να φιλοξενεί λιμουζίνα στο γκαράζ της.
 


Στο εσωτερικό της διαθέτει πολυτελείς σκάλες αλλά και ασανσέρ, εννέα καμπίνες για φιλοξενία και μια κεντρική υπερπολυτελή για τον ιδιοκτήτη της. Διαθέτει επίσης πισίνα, τζακούζι,  γυμναστήριο, σπα, χαμάμ κ.α.