Μανώλης Βαρέλης: «Ανταγωνιστικοί, με προσφορά στην τοπική κοινωνία»

Με γοργούς ρυθμούς θα «τρέξουν», από εδώ και στο εξής, οι εξελίξεις στα θέματα του Άρη. Η νέα διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έπιασε από χθες δουλειά, με τον πρόεδρό της, Μανώλη Βαρέλη, να δίνει, μέσα από τη δήλωσή του στην «Ροδιακή» το στίγμα της επόμενης μέρας:   

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε, με χαμηλότερο μπάτζετ, μία ανταγωνιστική ομάδα, διατηρώντας στις τάξεις της όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περσινής. Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να επόμενα χρόνια να έχουμε δικό μας δυναμικό, κάτι που θα περιορίσει την ανάγκη για μεταγραφές και θα μας επιτρέψει να κινούμαστε πιο ελεύθερα. Με άλλα λόγια, θέλουμε να αναδείξουμε τον κοινωνικό ρόλο του Άρη».

Όπως έγραψε πριν από αρκετές μέρες η «Α.Ρ.», όποια κι αν ήταν η διοίκηση που θα αναδείκνυε η πρόσφατη Γ.Σ., τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα καλούσε για συζήτηση θα ήταν ο Δημήτρης Γκίκας. Έτσι κι έγινε. Η επιθυμία του πολύπειρου μέσου να παραμείνει ήταν εξαρχής ισχυρή και το «ναι» ήρθε αβίαστα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ελπίζουν πως την ίδια ανταπόκριση θα βρουν κι από τους περισσότερους εκ των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της φετινής ομάδας.

Το πλάνο δείχνει να είναι συγκεκριμένο, ωστόσο τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ποιος προπονητής θα αναλάβει να το δουλέψει.

Η συνάντηση της διοίκησης με τον Στάθη Φαρμακίδη θα γίνει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.