Πρωταθλητές «X-MEN»  και «Ασγούρου»

Ολοκληρώθηκαν τα χειμερινά τουρνουά 8Χ8 και 5Χ5 που διοργάνωσε στις αθλητικές του εγκαταστάσεις το Arena S.C,. με τη διεξαγωγή των τελικών την προηγούμενη εβδομάδα.

Πρωταθλητές ανακυρήχθηκαν X-MEN και Ασγούρου αντίστοιχα, με τον πρώτο τελικό να κρίνεται στα πέναλτι, ενώ στον τελικό του 5Χ5 οι νικητές επικράτησαν με 5-2.

ΤΕΛΙΚΟΣ 8Χ8
(ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ - X MEN:
5 – 5, Πέναλτι : 1-2)

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με ανατροπές και αποβολές, η ομάδα των Χ-ΜΕΝ ισοφάρισε το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν οι Βετεράνοι είχαν περάσει μπροστά στο σκορ. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα δικαιολογώντας την παρουσία τους στον τελικό.

Οι Βετεράνοι φάνταζαν φαβορί πριν το ματς, έφτασαν μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου αλλά οι Χ- MEN καταθέτοντας ψυχή και παρά τις δύο αποβολές που είχαν, ισοφάρισαν στη λήξη και στην διαδικασία των πέναλτι κέρδισαν την ομάδα των Βετεράνων με 2-1.

ΤΕΛΙΚΟΣ 5Χ5
(ΑΣΓΟΥΡΟΥ-UTSIDERS 5-2)

Στον τελικό του 5χ5 τα Ασγούρου κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα παρότι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομίλου.

Αφού πρώτα απέκλεισαν τους Battery στα ημιτελικά, στον τελικό συνάντησαν τους Outsiders που φάνταζαν φαβορί της αναμέτρησης.

Τα Ασγούρου ήταν καλύτερα κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ (5-2) και έτσι πήραν το πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ, η Δ/νση του ΑΡΕΝΑ S.C. ευχαριστεί όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στα τουρνουά και εύχεται καλό καλοκαίρι. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η πρόσκληση για το καλοκαιρινό τουρνουά.