ΟΚΑΝΑ Ρόδου: «Η γη γελάει με λουλούδια … άραγε η ψυχή με τι γελά;»

Στον προαύλιο χώρο της μονάδας Υποκατάστασης ΟΚΑΝΑ Ρόδου πραγματοποιήθηκε η δράση με θέμα «Η γη γελάει με λουλούδια … άραγε η ψυχή με τι γελά;» με στόχο τη φροντίδα και αλλαγή του χώρου καθώς και την έκφραση των εξυπηρετούμενων μας με έναν δημιουργικό τρόπο.

Δώσαμε χρώμα, ζωντάνια και ομορφιά στο χώρο μας εκφράζοντας κι αποτυπώνοντας ο καθένας είτε μια λέξη είτε μια εικόνα. Με πολύ κέφι, διασκέδαση και ποικίλα συναισθήματα δόθηκε μια διαφορετική εικόνα για την οποία τα μέλη μας συνεχίζουν να φροντίζουν για τη διατήρησή της.

Στο διάστημα αυτό καλλιεργήθηκε η έννοια της «φροντίδας» κι αναδύθηκαν οι ανάγκες για αγάπη, στοργή, επαφή, ευτυχία, ασφάλεια, ελευθερία, γαλήνη, ανεμελιά και υγεία έτσι ώστε να έρθει η άνοιξη στη ζωή μας.

 

 

Με αυτό το μήνυμα δίνουμε το παρόν μας ως μονάδα υποκατάστασης ΟΚΑΝΑ Ρόδου, στην παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της δράσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο η άμεση συνεργασία υπηρεσιών και φορέων του Δήμου Ρόδου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων.

Σας παρουσιάζουμε με εικόνες την πορεία αυτής της δράσης ξεκινώντας από την αρχική μορφή του χώρου και καταλήγοντας στην τελική του εικόνα.