Γραπτές εξηγήσεις έδωσαν για τον βιασμό Νορβηγίδας στη Ρόδο

Γραπτές εξηγήσεις στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έδωσαν χθες το μεσημέρι, οι δύο άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών που έχουν καταγγελθεί από Νορβηγίδα ότι την βίασαν!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει η αλλοδαπή, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από δύο άγνωστους προς την φερόμενη ως παθούσα δράστες,  τους οποίους φέρεται να αναγνώρισε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Πιο συγκεκριμένα, η αλλοδαπή είχε έρθει στο νησί μας από τη Νορβηγία πέρυσι τον Ιούλιο και στις 30 του μήνα καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο άνδρες.

 Η ίδια δηλώνει ότι επιχείρησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία όμως εκεί την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να  παραμείνει στη χώρα μας για τα διαδικαστικά και για τις απαιτούμενες εξετάσεις και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα της και έκανε εκεί την καταγγελία.

Ακολούθως,  η Νορβηγία υπέβαλε αίτημα προς τη χώρα μας και στο πλαίσιο των διαδικασιών που τηρούνται, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Χθες οι δύο άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών συνοδευόμενοι από το συνήγορό τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή προσήχθησαν στην αστυνομία και κατέθεσαν γραπτές εξετάσεις, με τις οποίες – σύμφωνα με πληροφορίες- αρνούνται τα όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος τους.

Οι δύο άνδρες επεσήμαναν μεταξύ άλλων πως δεν γνωρίζουν ποια είναι αυτή που τους καταγγέλλει αλλά και γιατί πράττει κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουν το παραμικρό.