Τα εύσημα στην Καλλιθέα και από τον Δήμαρχο Ρόδου

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Καλλιθέας, Θανάση Σταμούλη, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στη Γ’ εθνική κατηγορία, απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η επιτυχία αυτή «αποτελεί τιμή για όλους τους Ροδίτες και έμπνευση για τα νέα παιδιά».

Αναλυτικά: «Αγαπητέ Θανάση,
Η άνοδος της ομάδας μπάσκετ ΑΕ Καλλιθέας στη Γ’ Εθνική αποτελεί μια σημαντική επιτυχία, μια δικαίωση για τους κόπους των αθλητών και των προπονητών, αλλά και μια προσωπική δικαίωση για τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σου και του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επιτυχία της Καλλιθέας αποτελεί τιμή για όλους τους Ροδίτες κι έμπνευση για τα νέα παιδιά προκειμένου να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Φέτος, η Καλλιθέα διέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ με εντυπωσιακό μπάσκετ υπεροχής. Μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό και σπουδαία ταλέντα, που συναντάμε και τα θαυμάζουμε στα “σαλόνια” του μπάσκετ.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής και μακάρι σύντομα να περηφανευόμαστε για την άνοδο της Καλλιθέας και στη Β’ Εθνική. Είμαστε βέβαιοι ότι το “Παλατάκι” της Καλλιθέας θα ζήσει και άλλες μεγάλες στιγμές στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Ρόδου
Φώτης Χατζηδιάκος