Ρόδος: Ετοιμάζονται να... βάψουν με ασβέστη τις διαγραμμίσεις

Κάτοικοι της Κρεμαστής, επικοινώνησαν χθες μαζί μας και μας είπαν ότι ετοιμάζονται να παραγγείλουν ασβέστη (!) προκειμένου να βάψουν οι ίδιοι τις... διαβάσεις πεζών και να χαράξουν ξανά τις διαγραμμίσεις στον δρόμο, οι οποίες έχουν γίνει εδώ και... χρόνια αόρατες!

Η κατάσταση πάντως που έχει διαμορφωθεί τόσο εντός της πόλης όσο και επί της Ρόδου – Λίνδου και Ρόδου – Καμείρου, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ακόμα και σε πολυσύχναστους δρόμους δεν υπάρχει σήμανση στις διαβάσεις, διαγραμμίσεις κλπ, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ενδεχόμενο ατυχήματος και δυστυχήματος, τόσο για τους πεζούς όσο και για τους οδηγούς των οχημάτων.

Κατά τα άλλα, ακούμε εδώ και δεκαετίες για προγραμματισμό μεγαλόπνοων αναπτυξιακών και άλλων έργων...! Θυμώνουμε κι αγανακτούμε.

Γιατί ξέρουμε πολύ καλά, ότι δυστυχώς, σε τούτο τον τόπο (τον πρώτο τουριστικό κατά τα άλλα τόπο του Αιγαίου ολόκληρου) την ώρα που «γραμμές» δεν μπορούμε να... βάψουμε στους δρόμους μας, σχεδιάζουμε αναπτυξιακές αρλούμπες, στα χαρτιά και τις θεωρίες..!

Μιχ. Μ.