«Όνειρα πάνω στις στέγες» από τις Μαμάδες Ρόδου

«Όνειρα πάνω στις στέγες» από τις Μαμάδες Ρόδου

«Όνειρα πάνω στις στέγες» από τις Μαμάδες Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 281 ΦΟΡΕΣ

Τη θεατρική παράσταση "Όνειρα πάνω στις στέγες" φιλοξενούν το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο Ρόδον, οι Μαμάδες της Ρόδου για καλό σκοπό!

Πιο συγκεκριμένα, oι παιδικές ομάδες θεάτρου του κέντρου τέχνης ΑΝΕΜΗ Μαρίας Μανιώτη και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, παρουσιάζουν την παράσταση "ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ".

Oι "ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡOΔΟ" βοηθούν στο φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, συγκεντρώνοντας φάρμακα και αναλώσιμα για τα κέντρα υγείας Γενναδίου και Έμπωνα, αλλά και χρήματα για να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο εξωτερικό!

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη για τα ιατρεία, από τις παρακάτω λίστες, μπορείτε να τα αφήσετε στην ΑΝΕΜΗ (Γρηγορίου Ε΄ 8, Ρόδος, τηλ. 2241130496) και στην είσοδο του κινηματοθεάτρου ΡΟΔΟΝ λίγο πριν την έναρξη της παράστασης! Εναλλακτικά, στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς όπου θα μπορείτε, αντί εισιτηρίου, να προσφέρετε χρήματα τα οποία θα κατατεθούν στο λογαριασμό για τα έξοδα νοσηλείας του συμπολίτη μας.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας