«Όνειρα πάνω στις στέγες» από τις Μαμάδες Ρόδου

Τη θεατρική παράσταση "Όνειρα πάνω στις στέγες" φιλοξενούν το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο Ρόδον, οι Μαμάδες της Ρόδου για καλό σκοπό!

Πιο συγκεκριμένα, oι παιδικές ομάδες θεάτρου του κέντρου τέχνης ΑΝΕΜΗ Μαρίας Μανιώτη και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου, παρουσιάζουν την παράσταση  "ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ".

Oι "ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡOΔΟ" βοηθούν στο φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης, συγκεντρώνοντας φάρμακα και αναλώσιμα για τα κέντρα υγείας Γενναδίου και Έμπωνα, αλλά και χρήματα για να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο εξωτερικό!

Αν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη για τα ιατρεία, από τις παρακάτω λίστες, μπορείτε να τα αφήσετε στην ΑΝΕΜΗ (Γρηγορίου Ε΄ 8, Ρόδος, τηλ. 2241130496) και στην είσοδο του κινηματοθεάτρου ΡΟΔΟΝ λίγο πριν την έναρξη της παράστασης! Εναλλακτικά, στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς όπου θα μπορείτε, αντί εισιτηρίου, να προσφέρετε χρήματα τα οποία θα κατατεθούν στο λογαριασμό για τα έξοδα νοσηλείας του συμπολίτη μας.