Περιμένει τον Θεοδοσίου ο Φοίβος

Περιμένει τον Θεοδοσίου ο Φοίβος

Περιμένει τον Θεοδοσίου ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μπερνάρντο Μπανουσάι

Αναμφίβολα, ένας από τους παίκτες του βασικού κορμού που θέλει να κρατήσει στην ομάδα η Διοίκηση του Φοίβου με τη σύμφωνη γνώμη και του προπονητή Σάββα Ορφανίδη, είναι ο Αντώνης Θεοδοσίου.

Ο 32χρονος μέσος είχε πέρυσι με τους πρωταθλητές, 28 συμμετοχές κι είχε σημειώσει και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η εμπειρία του είναι μεγάλη και σαφέστατα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα των πρωταθλητών, να σταθεί επάξια και στη Γ' Εθνική.

Στον Θεοδοσίου έχει γίνει μια πρόταση, αλλά δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει κάτι. Οι δυο πλευρές θα συναντηθούν ξανά, με σκοπό να βρουν τη χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής να ενισχύσει και την ερχόμενη περίοδο τον Φοίβο.

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΑΝΟΥΣΑΪ
Στο μεταξύ το ενδιαφέρον για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρδου Μπερνάρντο Μπανουσάι, εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μεταβεί για μικρό χρονικό διάστημα πέρυσι στη χώρα του και αγωνίσθηκε στην Αλβανική Παρτιζάνι.

Από κει επέστρεψε τον Γενάρη και από τότε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρδου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο νεαρός κέντρισε το ενδιαφέρον του Φοίβου, που θέλει να τον εντάξει στη δύναμή του. Το θέμα της απόκτησής του αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες.

Τη Δευτέρα το καμπ
Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα το προγραμματισμένο καμπ τεχνικής ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά που έχει ήδη προγραμματισθεί και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλά παιδιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν προχθές Τετάρτη, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, και οι κ.κ. Σάκης Δέδες, Αλέξανδρος Δέδες και Λάζαρος Καλημέρης που είναι οι υπεύθυνοι προπονητές, θα αρχίσουν να διδάσκουν από την ερχόμενη Δευτέρα, εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται σε αυτές τις ηλικίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Οι μικροί «άσσοι» της μπάλας θα διδαχτούν:
1. Προθέρμανση με μπάλα
2. Τεχνική στις αναπτυξιακές ηλικίες
3. Passing game
4. Παιχνίδια κατοχής
5. Μεταβίβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο
6. Λειτουργική προπόνηση (Functional training) και ασκήσεις
7. Υπομαδική τακτική σε άμυνα και επίθεση (Τακτική συνεργασία και επικοινωνία στο παιχνίδι).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.