Υπάρχει… απόσταση με Κιοσέογλου

Στάσιμα παρέμεναν τα μεταγραφικά στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα. Ο «γηραιός» φροντίζει πρώτα να ανανεώσει τις συνεργασίες με τους δικούς του παίκτες, προκειμένου να έχει και φέτος ένα δυνατό ρόστερ και στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Τάσου Κιοσέογλου, τον οποίο θέλει να κρατήσει ο Νίκος Παντέλης στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως μπορεί μετά την κατάλληλη προετοιμασία να σταθεί και πάλι πολύ καλά στους αγωνιστικούς χώρους. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν όμως, στην πρώτη συνάντηση που έγινε, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή κι όπως όλα δείχνουν υπάρχει διάσταση στο οικονομικό. 

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει και νέα συνάντηση τις προσεχείς μέρες, αλλά οι ίδιες πηγές ανέφεραν χθες, πως θεωρείται δύσκολο με την υπάρχουσα κατάσταση, ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα. 
Η αλήθεια είναι πως δέχεται προτάσεις από παντού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης  εξακολουθεί να λέει πως «πρώτα ο Διαγόρας και μετά όλα τα υπόλοιπα». 
Η νέα συνάντηση πάντως είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κι όλοι όσοι γνωρίζουν τις ικανότητες αλλά και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, ελπίζουν πως μπορεί να βρεθεί λύση.