Αποχωρεί ο Πέτρος Κάλας από το «Ροδίων»

Αποχωρεί ο Πέτρος Κάλας από το «Ροδίων»

Αποχωρεί ο Πέτρος Κάλας από το «Ροδίων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Ο νεαρός ακραίος διάλεξε τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα 3 για να συνεχίσει την καριέρα του

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της καλής πορείας του «Ροδίων Αθλησις» στην Α2 ήταν αναμφισβήτητα ο Πέτρος Κάλας. Ο νεαρός ακραίος, θέλει να ανοίξει τα… πανιά του στον χώρο του βόλεϊ για το εξωτερικό. Όπως έγινε γνωστό τον θέλει ομάδα της Μπουντεσλίγκα 3, που έχει σαν στόχο την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα 2.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο βήμα που κάνει ο Κάλας, που σημειωτέον πριν έρθει στο «Ροδίων Άθλησις», ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Περιστερίου και πέρασε και από τον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση της μετανάστευσης Κάλα μάλιστα έχει προχωρήσει κι ο αθλητής έχει ήδη ειδοποιήσει την ΕΟΠΕ κι εκείνη με την σειρά της τον Ροδίτικο σύλλογο, που κατά συνέπεια δεν θα συζητήσει μαζί του την ανανέωση της συνεργασίας , αλλά θα αναζητήσει οπωσδήποτε τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα το «Ροδίων» εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ανακοινώνει την αποχώρηση του Πέτρου Κάλα. Ο αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ , μας ενημέρωσε μέσω της ομοσπονδίας ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Λόγω του γεγονότος αυτού, το σωματείο δε θα ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης, σεβόμενο την επιθυμία του αθλητή.

Είμαστε χαρούμενοι που η εξαιρετική περσινή πορεία της ομάδα μας αποτέλεσε για μια ακόμη φορά το «σκαλοπάτι», προκειμένου ο Πέτρος να κάνει το παραπάνω βήμα.
Του ευχόμαστε καλή χρονιά»

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΚΟΛΙΤΣΗ ΣΤΟ «ΡΟΔΙΩΝ»
Σε ό,τι αφορά την συμφωνία με νέο κόουτς της ομάδας, είναι ήδη γνωστό πως η Διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη συζητήσει με δυο από τους πιο έγκριτους προπονητές βόλεϊ στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα στάνταρ και να κυνηγήσει την άνοδο σε πιο μεγάλη Κατηγορία. Ο εν λόγω τεχνικός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Γκολίτση, με τον οποίο υπάρχει κατ αρχή συμφωνία και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις και κάποιες τυπικές λεπτομέρειες .
Υπενθυμίζεται πώς ο Σπύρος Γκολίτσης, κοουτσαρε πέρυσι τον Ηρακλή Χαλκίδας στην Α1, ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα προπονητή.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.