Island Games: Ανάθεση διεκπεραίωσης στον ΔΟΠΑΡ

Island Games: Ανάθεση διεκπεραίωσης στον ΔΟΠΑΡ

Island Games: Ανάθεση διεκπεραίωσης στον ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Οι κ.κ. Κυριαζής και Μιχαηλίδης θα εκπροσωπήσουν το νησί μας στη Γενική Συνέλευση των Αγώνων Νήσων στο Γιβραλτάρ

Το θέμα της ανανέωσης της συνδρομής στην IGA για το νησί της Ρόδου, απασχόλησε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ροδίων.

Ως γνωστόν είχε ήδη αποφασισθεί η συμμετοχή των εκπροσώπων μας στην Γενική Συνέλευση του Γιβραλτάρ, που έχει ήδη αναλάβει την διοργάνωση των αγώνων του 2019.

Η Γενική Συνέλευση, πρόκειται να διεξαχθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου και το νησί μας θα εκπροσωπήσουν σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και ο καθ ύλην αρμόδιος στα island games για το νησί μας, Τάκης Μιχαηλίδης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο επίσης και κατόπιν συνεννόησης με τις νομικές υπηρεσίες του Δήμου, ανέθεσε στον ΔΟΠΑΡ την διεκπεραίωση του θέματος της συνδρομής του νησιού μας, που ανέρχεται στο ποσόν των 850 Ευρώ.

Υπενθυμίζεται επίσης πως το ποσόν αυτό, έπρεπε να έχει δοθεί στην IGA από τον περασμένο Φεβρουάριο, προκειμένου το νησί μας να έχει συμμετοχή και στην Γενική Συνέλευση και τους αγώνες .

Όλα δείχνουν πώς οι δυο άνδρες που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας στην Γενική Συνέλευση της IGA, θα έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν και να προβάλλουν για ακόμα μια φορά την Ρόδο πολύ μακριά από το Αιγαίο και την Μεσόγειο, αλλά και ει δυνατόν να διεκδικήσουν κάτι για το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πώς η Ρόδος κατέχει το ρεκόρ συμμετοχών στον θεσμό με τους αγώνες του 2007 και την επίσκεψη στο νησί μας 3.700 παραγόντων, προπονητών, αθλητών και φίλων , αριθμός για τον οποίο οι ιθύνοντες της IGA λένε πώς θα μείνει ακατάριπτος.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα