Κολοσσός: Ενίσχυση σε όλα τα τμήματα

Κολοσσός: Ενίσχυση σε όλα τα τμήματα

Κολοσσός: Ενίσχυση σε όλα τα τμήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Όλες οι κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο κι ενόψει των νέων πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου

Αρκετά δραστήριος ήταν ο Κολοσσός κατά την περίοδο των μεταγραφών και παρουσιάζεται ενισχυμένος σε όλα τα τμήματα με τα οποία θα συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα τη σεζόν 2018-19.

Ξεκινώντας από το γυναικείο, η πρώτη αλλαγή σημειώθηκε στην τεχνική ηγεσία, με τον Μάριο Γρεμμενά να παίρνει τη σκυτάλη από τον Στάθη Βλαχοδήμο. Το ρόστερ ανανεώθηκε, με τις Πόπη Παπαντωνίου και Έιμι Ξουρή να αποχωρούν και στο έμψυχο δυναμικό να προστίθενται η Γεωργία Βελούδου (Πήγασος, Ανταγόρας) και η Γεωργία Σαράντη (Διαγόρας). Αρετή Πετράκη, Ιωάννα Χατζημιχαήλ, Δήμητρα Μελλίνη και Ματίνα Κούβαλη θα συνεχίσουν κανονικά, μαζί με τις μικρές από τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων.

Οι προσθήκες στο τμήμα νεανίδων είναι η Κατερίνα Ρούσου από τον Ιάλυσο και η Έλενα Διακομανώλη από τον Διαγόρα, με προπονητή κι αυτή τη χρονιά τον Νίκο Μοσχοβάκο.

Μετά από δύο συνεχόμενους τίτλους, οι γεννηθέντες το 2000 παραδίδουν τη σκυτάλη στο νέο εφηβικό τμήμα του Κολοσσού
Μετά από δύο συνεχόμενους τίτλους, οι γεννηθέντες το 2000 παραδίδουν τη σκυτάλη στο νέο εφηβικό τμήμα του Κολοσσού


Η πλήρως ανανεωμένη ομάδα των εφήβων, με δεδομένο ότι αποχώρησαν οι οχτώ γεννηθέντες του 2000 από το ρόστερ, πάντοτε με προπονητή τον Μάριο Γρεμμενά, θα απαρτίζεται από τους Άγγελο Μιρόσαβιτς, Γαβριήλ Κωνστάντουρα, παιδιά της περσινής ομάδας εφήβων της Γαλάζιας Ακαδημίας, συν δύο νέες προσθήκες: του γεννηθέντα το 2001 Σταύρου Μόραλη, που επιστρέφει από τον Διαγόρα, ύστερα από ένα χρόνο δανεισμού, και του επίσης 17χρονου Δημήτρη Μπακίρη που αγωνιζόταν στην Καλλιθέα και την Ελπίδα.

Συζητείται επίσης η μεταγραφή κι ενός ακόμη ταλαντούχου έφηβου Ροδίτη από ομάδα της Αθήνας.

Η ομάδα παίδων θα έχει στον πάγκο της τον Στάθη Βλαχοδήμο και θ’ αποτελείται ως επί το πλείστον από την πρωταθλήτρια παμπαίδων Γαλάζια Ακαδημία συν τον γεννηθέντα το 2003 Γιώργο Κανάρη από την Ελπίδα που θα ενισχύσει τη θέση «5».

Οι παμπαίδες του 2004 θα έχουν προπονητή τον Σάκη Ξυπολιτά και του 2005 τον Νίκο Μοσχοβάκο, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με ακόμη έναν προπονητή γι’ αυτές τις ηλικίες.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους