Εξαιρετικές οι επιδόσεις στις Πανελλαδικές από τους υποψήφιους της Ρόδου

Εξαιρετικές οι επιδόσεις στις Πανελλαδικές από τους υποψήφιους της Ρόδου

Εξαιρετικές οι επιδόσεις στις Πανελλαδικές από τους υποψήφιους της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2760 ΦΟΡΕΣ

Νέα ονόματα παιδιών με κορυφαία βαθμολογία

Τα στοιχεία και άλλων παιδιών που κατάφεραν να συγκεντρώσουν κορυφαία βαθμολογία στις πανελλήνιες εξετάσεις διεκδικώντας μια θέση στα Πανεπιστήμια, κατάφερε να συγκεντρώσει η “Ροδιακή” μετά από τη σύμφωνη γνώμη και των ιδίων ή των γονέων τους.

Πρόκειται για τρία ακόμα παιδιά, την Κυρούλα Ψαθά από το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου που κατάφερε να συγκεντρώσει 18.917 μόρια (θεωρητική κατεύθυνση), τη Δέσποινα Μουσάδη (θετική κατεύθυνση) από το Λύκειο Ιαλυσού με 18.667 μόρια και τον Γιώργο Αχείμαστο του Παναγιώτη από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) που συγκέντρωσε 18.042 μόρια. Και τα τρία παιδιά δήλωσαν ευχαριστημένα με τις επιδόσεις τους και ετοιμάζονται σε λίγες εβδομάδες να «ανοίξουν φτερά» στο μέλλον, επιλέγοντας τις σχολές που επιθυμούν.


Κυρούλα Ψαθά
ΓΕΛ Αρχαγγέλου, θεωρητική κατεύθυνση 18.917 μόρια

Σε δήλωσή της στη “Ροδιακή” αναφέρει συγκεκριμένα:
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα! Θεωρώ ότι όλες μου οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν. Η συστηματική μελέτη, το πρόγραμμα, το πείσμα κι η επιμονή, είναι τα μυστικά κλειδιά της επιτυχίας. Αναμφίβολα, η όλη διαδικασία είναι τραχεία ψυχοφθόρα και απαιτεί στερήσεις και θυσίες.
Ως γνωστόν όμως, μέσα από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες διαμορφώνονται ατσάλινοι χαρακτήρες. Εξάλλου τα αγαθά κόποις κτώνται.»


Δέσποινα Μουσάδη
ΓΕΛ Ιαλυσού θετική κατεύθυνση, 18.667 μόρια
.
Σε δήλωσή της στη “Ροδιακή” σημειώνει:
«Θεωρώ ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, καθώς είναι πολύ πιθανό να περάσω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που ήταν ο αρχικός μου στόχος. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν στην προσπάθειά μου. Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους επόμενους υποψήφιους ότι δε χρειάζονται υπερβολές στο διάβασμα και ο καθένας πρέπει να διαβάζει όσο θεωρεί ο ίδιος ότι χρειάζεται».


Γιώργος Αχείμαστος
1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο), 18.042 μόρια.

Σε δήλωσή του στη “Ροδιακή” επισημαίνει:
“Στόχος μου είναι η σχολή Πολιτικών Μηχανικών.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα, καθώς νιώθω ότι οι κόποι μου ανταποδόθηκαν. Με τη βοήθεια των καθηγητών και των γονιών μου πέτυχα τον στόχο που είναι η εισαγωγή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, που είναι σχεδόν βέβαιη.»

Δήλωση του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Ιαλυσού κ. Θεολόγου Χρήστου:
«Αρχικά, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας για το ήθος τους και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αξίζει κανείς να συγχαρεί και μόνο την προσπάθεια και τον κόπο σε μια τόσο απαιτητική διαδικασία. Μαζί με τους καθηγητές, που στάθηκαν αρωγοί σε κάθε τους βήμα, δούλεψαν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μαρτυρούν ότι στην πλειοψηφία τους θα εισαχθούν σε σχολές των πρώτων προτιμήσεών τους, Για όλους τους μαθητές όμως το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καλή πορεία και καλή πρόοδο!»

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών