Με τεχνικό τον Γιώργο Σαββιδάκη ο Νηρέας

Με τεχνικό τον Γιώργο Σαββιδάκη ο Νηρέας

Με τεχνικό τον Γιώργο Σαββιδάκη ο Νηρέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Οι Κρεμαστενοί θα έχουν στις τάξεις τους έμπειρους αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του Φοίβου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας

Ένα «κράμα» νεαρών κι έμπειρων ποδοσφαιριστών θα παρουσιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νηρέας θέλοντας ν’ αλλάξει τον χαρακτήρα του και να δουλέψει περισσότερο πια αναπτυξιακά.

Βάσει αυτού, στην ομάδα με παρουσία στη Β’ Κατηγορία θα δοθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του Φοίβου ώστε να έχουν μια σημαντική εμπειρία από μια διοργάνωση ανδρών, κάτι που θα τους βοηθήσει στο κοντινό μέλλον. Μαζί τους θα είναι και παίκτες με χρόνια παρουσίας στην κατηγορία ώστε το εγχείρημα αυτό να στεφθεί με επιτυχία.

Προπονητής σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Γιώργος Σαββιδάκης. Ο συγκεκριμένος τεχνικός δουλεύει άλλωστε στα αναπτυξιακά τμήματα του Φοίβου και με την παρουσία του στον Νηρέα θα μπορεί να έχει την επίβλεψη όσων παιδιών αγωνίζονται σε υψηλότερο, έστω και τοπικά, επίπεδο προκειμένου να εισηγηθεί καταλλήλως και την περαιτέρω αξιοποίησή τους. Παρόλα αυτά, τίποτε δεν είναι ακόμη επίσημο και τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί το παραπάνω πλάνο.

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18