Μολδαβή μετέφερε κοκαΐνη και ζητά να αφεθεί ελεύθερη με αίτησή της

Μολδαβή μετέφερε κοκαΐνη και ζητά να αφεθεί ελεύθερη με αίτησή της

Μολδαβή μετέφερε κοκαΐνη και ζητά να αφεθεί ελεύθερη με αίτησή της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 569 ΦΟΡΕΣ

Στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη από τη φυλακή, προσέφυγε 30χρονη Μολδαβή, η οποία συνελήφθη να μεταφέρει στην Κω, 87 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα και στην κοτσίδα των μαλλιών της!

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω την άνοιξη του 2017 και στο τέλος του ίδιου έτους, η 30χρονη Μολδαβή κάθισε στο εδώλιο του Μονομελές Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, όπου και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στη φυλακή, ωστόσο με αίτηση που έχει καταθέσει στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, ζητά να ανασταλεί η εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έχει εκδοθεί σε βάρος της και να αφεθεί ελεύθερη.

Η αίτηση θα εξεταστεί στην αυριανή συνεδρίαση του δικαστηρίου.
Η σύλληψη της 30χρονης Μολδαβής είχε γίνει στις 21 Απριλίου 2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους, και οι οποίοι την… περίμεναν στο λιμάνι του νησιού.

Έτσι όταν στις 6 το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι της Κω το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκεί και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενήργησαν εντόπισαν την 30χρονη από τη Μολδαβία.
Σε σωματική έρευνα που της έκαναν βρήκαν να κατέχει 87 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ειδικότερα, η αλλοδαπή είχε κρυμμένα μέσα σε προφυλακτικό στον κόλπο της τα 64,50 γραμ. της κοκαΐνης και σε άλλη συσκευασία που είχε κρύψει στην κοτσίδα των μαλλιών της τα 22,55 γραμ.
Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ στην αλλοδαπή ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς