Ανανέωσε στον Φοίβο ο Θεοδοσίου

Ανανέωσε στον Φοίβο ο Θεοδοσίου

Ανανέωσε στον Φοίβο ο Θεοδοσίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Ενδιαφέρον για τον 21χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Ηλία δείχνει η ομάδα της Κρεμαστής

Σε νέα συμφωνία ήρθαν τελικά ο Φοίβος Κρεμαστής και ο Αντώνης Θεοδοσίου. Ο έμπειρος μέσος θα αποτελέσει ένα από τα μέλη του βασικού κορμού της ομάδας και την τρέχουσα περίοδο 2018-19, οπότε και η ομάδα μετά την κατάκτηση του τίτλου θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε μια «γεμάτη» όσο και πετυχημένη χρονιά με τον Φοίβο, αφού κατέκτησε μαζί της τον τίτλο και συνέβαλε στο να ανεβεί στη Γ΄Εθνική Κατηγορία η «κυανοκίτρινη» ομάδα.

Υπενθυμίζεται πώς την σεζόν που τελείωσε, ο Θεοδοσίου είχε με την ομάδα του Φοίβου, 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παράλληλα ο Φοίβος ανακοίνωσε επίσης και τη συνεργασία εκ νέου, με τον φροντιστή της ομάδας Στέφανο Βασιλώττο.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδοσίου για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι ο Στεφανής Βασιλώττος παραμένει φροντιστής και πιστός στρατιώτης της ομάδας μας και για τη σεζόν 2018-2019».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ
Παράλληλα και στο πλαίσιο της αναζήτησης γκολκίπερ, μετά την αποχώρηση των Κεφάλα και Μήλιου, ο Φοίβος δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός ακόμα ταλαντούχου γκολκίπερ που είναι ο 21χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Ηλίας.

Η περίπτωση βρίσκεται σε επίπεδο απλων επαφών, αλλά μιας και ο σύλλογος της Κρεμαστής δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για Ροδιτόπουλα με πολύ ταλέντο, δεν αποκλείεται να τον αποκτήσει, καθώς οι συστάσεις μιλούν για σπουδαίο ταλέντο αλλά και καλό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.