Το πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία” της Alpha Bank στο Καστελλόριζο

Η Alpha Bank, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Μαζί, με στόχο την υγεία”, παρέδωσε ιατρικό εξοπλισμό στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018.

Το τοπικό ιατρείο εξοπλίστηκε με 7 ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατρικού εξοπλισμού (όπως απινιδωτή, κλίβανο αποστειρώσεως, δωδεκάναλο καρδιογράφο, καρότσι νοσηλείας, κ.λπ.).

Η παράδοση έγινε παρουσία εκπροσώπων από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, τον Δήμο Μεγίστης, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ” και Στελεχών από τις Κεντρικές Υπηρεσίες και το Κατάστημα Ρόδου της Τραπέζης, ενώ παρευρέθηκε σημαντικός αριθμός κατοίκων του νησιού.

Το πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την υγεία” συμβάλλει στη βελτίωση των παροχών υγείας σε ελληνικά νησιά, μέσω της προσφοράς ιατρικών μηχανημάτων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για πέμπτο συνεχές έτος.

Το εν λόγω Πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς αποτελεί πρωτοβουλία της Alpha Bank και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”. Από την έναρξή του έως το τέλος Ιουνίου 2018, το Πρόγραμμα “Μαζί με στόχο την υγεία” έχει επισκεφθεί 42 νησιά συνολικά, 10 από τα οποία κατά τη διάρκεια του 2018.