Λειτουργεί το νέο  ξενοδοχείο της Atlantica

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 21 Ιουνίου το νέο ξενοδοχείο της εταιρείας “Atlantica” που βρίσκεται στο Γεννάδι.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει τα εξής: 

“Ως μέρος της αναπτυξιακής μας στρατηγικής, η Atlantica Hotels & Resorts με χαρά     ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Atlantica Dreams Resort, το οποίο θα λειτουργήσει ως "TUI Sensatori Resort Atlantica Rhodes". Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία στο Γεννάδι της Ρόδου και άνοιξε τις πόρτες του στις 21 Ιουνίου 2018.

Τα 304 δωμάτια και σουίτες συνδυάζουν άνεση με μοντέρνα αρχιτεκτονική και διαθέτουν δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στις πισίνες, την παραλία ή τους κήπους. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει 14 διαφορετικούς χώρους εστίασης που προσφέρουν διαφορετικές γευστικές εμπειρίες στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της ομάδας μας έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και συνεχίζει να αντικατοπτρίζει την ιστορία, τις υπηρεσίες και τις αξίες της εταιρείας . Αυτές οι αξίες έχουν διακρίνει την ομάδα για πάνω από τρεις δεκαετίες και έχουν καθιερώσει την Atlantica ως μια επιτυχημένη εταιρεία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Η Atlantica Hotels & Resorts έχει στο δυναμικό της συνολικά 47 ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο. Είναι η μοναδική κυπριακή εταιρεία φιλοξενίας που είναι μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο TUI Group”.