Στη φυλακή θα παραμείνει η 30χρονη που έκρυψε κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα!

Στη φυλακή θα παραμείνει με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου η 30χρονη Μολδαβή, η οποία συνελήφθη να μεταφέρει στην Κω, 87 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα και στην κοτσίδα των μαλλιών της!

Όπως είναι γνωστό, η αλλοδαπή είχε καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έχει εκδοθεί σε βάρος της τον Δεκέμβριο του 2017, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ, και να αφεθεί ελεύθερη.

Η αίτηση εξετάστηκε χθες και απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, η συνήγορος υπεράσπισης κα Βάσια Παπαγεωργίου ανέφερε στο δικαστήριο τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τόσο το ανήλικο παιδί της όσο και η μητέρα της, η οποία και είναι αυτή που φροντίζει το τέκνο της.

Μάλιστα ανέφερε πως τα προβλήματα στο παιδί δημιουργήθηκαν με τον δικό της εγκλεισμό στη φυλακή και έτσι ζήτησε την αποφυλάκισή της, αίτημα όμως που δεν έγινε δεκτό.

Υπενθυμίζεται πως η αλλοδαπή συνελήφθη στις 6 το πρωί στις 21 Απριλίου 2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, λίγη ώρα αφότου αφίχθηκε στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, όταν σε σωματική έρευνα που της έκαναν βρήκαν να κατέχει 87 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο.  τα οποία κατασχέθηκαν.

Ειδικότερα, η αλλοδαπή είχε κρυμμένα μέσα σε προφυλακτικό στον κόλπο της τα 64,50 γραμμάρια  της κοκαΐνης και σε άλλη συσκευασία που είχε κρύψει στην κοτσίδα των μαλλιών της τα 22,55 γραμμάρια.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ στην αλλοδαπή ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία της πήρε το δρόμο για τη φυλακή.