Ευτυχώς κι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Ευτυχώς κι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Ευτυχώς κι ο Θωμάς Σωτρίλλης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 768 ΦΟΡΕΣ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον τόπο. Ειδικά οι άνθρωποι εκείνοι που χαίρουν αληθινής εκτίμησης από την κοινωνία μας κι οι οποίοι έχουν πρώτα καταξιωθεί ως επαγγελματίες και στη συνέχεια ως εκπρόσωποί μας στα κοινά.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Θωμάς Σωτρίλλης. Ο επί σειρά δεκαετιών μάχιμος γιατρός κι εκείνος που απ’ όποια θέση ευθύνης έχει αναλάβει, έχει καταφέρει αφενός να καταγράφει εντυπωσιακές πρωτιές, αφετέρου να είναι χρήσιμος κι αποτελεσματικός. Σπάνιος συνδυασμός η αλήθεια.

Ένα ακόμα προσόν αυτής της κατηγορίας των συμπολιτών μας, είναι ότι λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν στρογγυλεύουν καταστάσεις, ούτε προβλήματα, ούτε ακροβατούν σε τεντωμένα σχοινιά μην τυχόν και κακοκαρδίσουν «διοικητάδες, υπουργίσκους, βουλευτίσκους» κλπ, κλπ.

Γι’ αυτό κι η κοινωνία πάντα τους ξεχωρίζει και τους επιβραβεύει. Γι’ αυτό και τους διαχωρίζει, από τους καιροσκόπους, τους συγκυριακούς κι εκείνους κι εκείνες που από το πουθενά κάθονται σε μια καρεκλίτσα της όποιας μικροεξουσίας και νομίζουν ότι θα μείνουν εκεί για πάντα.

Η κατάληξη των ανθρώπων της τελευταίας κατηγορίας, είναι προδιαγεγραμμένη πάντως. Το έχουμε ξαναδεί όλοι μας πολλές φορές: Ένα «τσαφ» ακούγεται και κατακρημνίζονται με κρότο: Έτσι δηλαδή όπως γαντζώνονται συνήθως εκεί.

Μιχ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch