Πρώτος και αήττητος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ο Νίκος Λυρίου

Πρώτος και αήττητος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ο Νίκος Λυρίου

Πρώτος και αήττητος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross ο Νίκος Λυρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 391 ΦΟΡΕΣ

Τέταρτος ο Φραγκίσκος Ζούνης της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ

Κλείνοντας την αυλαία του το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούνη, (16- 17/06), ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Motocross για την τρέχουσα περίοδο (2018).

Ο 7ος και τελευταίος αγώνας έλαβε χώρα στην Αρχαία Ολυμπία με όχι και με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, αλλά χαρίζοντας στο κοινό που επέλεξε να παρευρεθεί ένα υπερθέαμα, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο λασπωμένο τερέν.

Ήδη από τον προτελευταίο αγώνα στην Μεγαλόπολη, η πρωτιά για κάποιους αθλητές ήταν δεδομένη, όπως για τον αθλητή της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ, Νίκο Λυρίου, όπου με το σαρωτικό σερί νικών που ακολούθησε στην πορεία του Πρωταθλήματος, με σκληρές προπονήσεις και αφοσίωση στο στόχο του, παρέμεινε αήττητος και δικαίως και επαξίως κατέκτησε τον μεγάλο τίτλο στην κατηγορία MX2, με τελική βαθμολογία στον πίνακα του Πρωταθλήματος 350 βαθμούς.

Στην τελική βαθμολογία του Πρωταθλήματος ο αθλητής της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ, Φραγκίσκος Ζούνης πήρε την 4η θέση με τελική βαθμολογία 235 βαθμούς, έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία. Στη γενική κατάταξη του διημέρου βρέθηκε στη 10η θέση, έχοντας κάποιες ατυχίες στον 7ο αγώνα στην Αρχαία Ολυμπία. Η πορεία του όμως και οι θέσεις που κατέκτησε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, αποδεικνύει τη δεδομένη προσπάθειά του και τις πολύ μεγάλες προοπτικές για άνοδο. Πολύτιμη και η εμπειρία που αποκόμισε από το Πρωτάθλημα, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του.

Στην κατηγορία MX1, ο αθλητής της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ, από την Κω, Άρης Τσαρνάς, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:55.788 πετυχαίνοντας τον απόλυτο χρόνο της ημέρας στις δοκιμές του Σαββάτου (16/6) για τον έβδομο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, πήρε τη 2η θέση με τελική βαθμολογία 290 βαθμούς.

Βαθμολογία Πανελληνίου
Πρωταθλήματος Motocross 2018
MX1 κατηγορία

Κουζής Παναγιώτης 322 β. Honda CRF450R
Τσαρνάς Ανάργυρος 290 β. Husqvarna FC450
Κοντολέτας Δημήτρης 285 β. Yamaha YZF450
Ηλιόπουλος Γιώργος 241 β. KTM SXF450
Κόττης Κυριάκος 227β. Honda CRF450R

MX2 κατηγορία
Λυρίου Νικόλαος 350β. KTM SF250
Γεωργαντάς Αλέξ. 272β. Husqvarna FC250
Παπίλας Παναγ. 260β. Honda CRF250R
Ζούνης Φραγκίσκος 235β. Husqvarna FC250
Μπετίνης Κωνσταντίνος 217β. Yamaha YZF250

Ο «Ίκαρος» συγχαίρει
«Ο ΙΚΑΡΟΣ δηλώνει υπερήφανος για τις επιδόσεις των αθλητών του. Τους συγχαίρει και τους εύχεται να έχουν πάντα ανοδική πορεία σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Επίσης ευχαριστεί το Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.