Ακαδημία Καλύμνου: Τα μυστικά του Ολυμπιακού από τον Κεραμέα

Ο πρώην υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού αλλά των κλιμακίων της Ομοσπονδίας, Νίκος Κεραμέας, με τη συνεργάτιδά του, Γιάννα Καπουσούζη, βρέθηκαν στην Κάλυμνο ύστερα από πρόσκληση των διοργανωτών του 2ου Training Basketball Camp.

Η Ακαδημία Καλύμνου, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Προτελευταία ημέρα του  Καλοκαιρινού Camp της Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλύμνου, και από το απόγευμα της Παρασκευής οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν τους Νίκο Κεραμέα και Γιάννα Καπουσούζη, δύο ανθρώπους οι οποίοι από το 2015 είναι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Ολυμπιακού κι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Κεραμέας ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος των μικρών  Εθνικών ομάδων της Ελλάδας.

Και οι δύο, αφού μίλησαν στους συμμετέχοντες για θέματα μπάσκετ, έκαναν προπόνηση οι ίδιοι σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp της Ακαδημίας.

Η προπόνηση από τους παραπάνω προπονητές θα συνεχιστεί και αύριο (σ.σ. σήμερα), όπου στο τέλος της ημέρας θα γίνουν διαγωνιστικά παιχνίδια, θα απονείμουν οι ίδιοι τα έπαθλα στους νικητές (μια πλήρη στολή του Ολυμπιακού) και θα κηρύξουν το τέλος του καλοκαιρινού Camp και κατ’ επέκταση το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς».