Ακαδημία Καλύμνου: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς  το 2ο Training Camp

Μετά από μία εβδομάδα εντατικής δουλειάς για τα δεκάδες παιδιών που συμμετείχαν στο 2ο Training Basketball Camp, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η διοργάνωση της Ακαδημίας Καλύμνου στην οποία έλαβαν μέρος ο αρχηγός του Κολοσσού H Hotels, Γιάννης Γεωργαλλής, την Τετάρτη, οι Σέρβοι προπονητές Ντέγιαν Μιγιάτοβιτς και Ιβάν Ντρόμπνιακ την Παρασκευή και οι εκ Ολυμπιακού ορμώμενοι Νίκος Κεραμέας, Γιάννης Καποσούζας, το διήμερο 7-8 Ιουλίου.

Κατά την τελευταία ημέρα του camp, ο Νίκος Κεραμέας έκανε κι ένα …ξεχωριστό μάθημα, όχι προς τα παιδιά αλλά τους γονείς τους!

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στις μαμάδες και τους μπαμπάδες των νεαρών συμμετεχόντων για το ποιος πρέπει να είναι ο πραγματικός ρόλος των γονέων όταν το παιδί τους είναι αθλητικά ενεργό, την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουν στον καταρτισμένο προπονητή και άλλα παρόμοια που αποτελούν λίγο ως πολύ «μάστιγα» στις ακαδημίες των συλλόγων.

Από κει και πέρα, ο Νίκος Κεραμέας και η Γιάννα Καποσούζη τιμήθηκαν από τους ανθρώπους της Ακαδημίας για τη συμμετοχή τους στο camp, με αναμνηστικά τοπικού ενδιαφέροντος.
 

Με τη λήξη του camp, οι διοργανωτές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2nd Training Camp της Ακαδημίας, που διεξήχθη από 2/7 έως 8/7/2018 στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλύμνου.

Όλη την εβδομάδα οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Camp έχυσαν τόνους ιδρώτα, εκτελώντας κατά γράμμα τις οδηγίες και ασκήσεις των προπονητών τους και των επίσημων προσκεκλημένων μας.

Η δουλειά που έγινε ήταν εντυπωσιακή κι ευελπιστούμε ότι αυτή θα φανεί στη νέα σεζόν. Αυτή την εβδομάδα “σπείραμε” και τον χειμώνα θα “θερίσουμε” τους καρπούς μας.

Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) ολοκληρώθηκε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την Ακαδημία. Το ΔΣ της ομάδας, οι προπονητές μας και οι αθλητές της Ακαδημίας εύχονται σε όλους σας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ραντεβού τον Σεπτέμβρη».