Διγενής: Επιστροφή Θαρρενού, αναμονή για Κετσέ

Ένα δικό του παιδί, το οποίο αποχαιρέτησε προσωρινά πριν από δύο χρόνια, υποδέχεται ξανά ο Διγενής.

Το παρών στην «πρώτη» της ομάδας τους Σάσα Γιόνοβιτς, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, θα δώσει, ως νέο μέλος της, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Θαρρενός, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτη μισό της φετινής σεζόν για λογαριασμό του Ηρακλή Μαριτσών και την αμέσως προηγούμενη με τη φανέλα του Φοίβου. 

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Διγενή δεν γνωρίζει ακόμα αν η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου βρει στο δυναμικό του συλλόγου τον Αντώνη Κετσέ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στον Διαγόρα, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην προετοιμασία του «γηραιού», ενώ φέρεται να έχει ήδη διαμηνύσει στους Κοσκινιάτες πως στην περίπτωση που δεν μπορέσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς, θα επιστρέψει στις τάξεις τους επεκτείνοντας τον δανεισμό του για άλλη μία χρονιά.                                            

Προ των πυλών η πρώτη εκδήλωση 
Για την πρώτη από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του σωματείου προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Διγενή. 

Η διήμερη γιορτή θα στηθεί την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Μαρίνας (δίπλα στην παιδική χαρά της κοινότητας) και θα της δώσουν «χρώμα» ο γνωστός καλλιτέχνης Μηνάς Λεντής και το μουσικό σχήμα του.