Με επιτυχία η 11η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου στον Μονόλιθο

Με επιτυχία η 11η Γιορτή  Γεωργού και Κτηνοτρόφου στον Μονόλιθο

Με επιτυχία η 11η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου στον Μονόλιθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η 11η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου “Νέα Ζωή” στο χωριό Μονόλιθος.

«Το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αρχικά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ για την συνδιοργάνωση, τον Δήμο Ρόδου, την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου καθώς και την Τοπική κοινότητα για τη στήριξη.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Έμπωνα ‘’Ο Αττάβυρος’’ και στη χορευτική ομάδα Ρόδου ‘’Χορόσπιτο’’ για την συμμετοχή τους καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών για τη συνδρομή του.


Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Στράτο Τσιρακάκη και την ορχήστρα τους, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους τους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά στάθηκαν δίπλα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του τόπου μας.

Σε εποχές δύσκολες για όλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είτε για πρώτη, είτε για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μας βοηθούν όπως μπορεί ο καθένας.


Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους κτηνοτρόφους της περιοχής και σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από εμάς αλλά έτρεξαν πολλές μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.


Ελπίζουμε όλος ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του να πέρασε ένα όμορφο βράδυ», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Κονισσής.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο