Ανανέωσε και ο Γεράκης στο «Ροδίων Άθλησις»

Καμία ενημέρωση δεν είχε ούτε χθες το «Ροδίων Άθλησις», για το σε ποια Κατηγορία του βόλεϊ θα αγωνίζεται φέτος.

Βέβαια έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός, ο οποίος εφαρμόζεται με βάση τη συμμετοχή του συλλόγου στην Α2 Κατηγορία.

Ωστόσο οι πάντες και στην ΕΟΠΕ αλλά και στην ΕΣΑΠ, περιμένουν την τελική έκβαση για το αν τελικά θα συμμετάσχει ο Εθνικός στην Α1 ή όχι.

Προς το παρόν ο Σπύρος Γκολίτσης και η διοίκηση του Μάνου Νικολιδάκη φροντίζουν για τις ανανεώσεις  της συνεργασίας  με παίκτες του βασικού κορμού.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο νεαρός Μιχάλης Γεράκης θα φοράει και φέτος τα χρώματα του «Ροδίων». Μέχρι τώρα ήταν δανεικός από τον Διαγόρα. Η χθεσινή ανακοίνωση του «Ροδίων» αναφέρει τα εξής:

«Ο Μιχάλης Γεράκης θα αγωνίζεται και τη νέα χρόνια με τα χρώματα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις». Ο νεαρός «κεντρικός» μετά από 2 χρόνια δανεισμού, φέτος θα αποτελεί  και επίσημα αθλητή της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια, με υγεία κι επιτυχία».

Όσον αφορά τις ανανεώσεις των Μακρή και Ποτολίφη έχουμε:
Ο Νίκος Μακρής απουσιάζει στην Αθήνα με την οικογένεια του και όπως έγινε γνωστό όταν επιστρέψει θα γίνει συνάντηση με τη Διοίκηση του «Ροδίων», για να συζητηθεί το θέμα του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πασχάλη Ποτολίδη, ο οποίος βρίσκεται  με άδεια εκτός Ρόδου και θα επιστρέψει σύντομα στο νησί μας, για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του, την οποία επιθυμούν και οι δύο πλευρές.