«Πύργος» στην άμυνα του Φοίβου

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε χθες βράδυ η ομάδα του Φοίβου. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή των Ατρόμητων, Άλμπαν Τερζίου.

Ο 1.92 υψηλόσωμος αμυντικός, έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας του τα τελευταία χρόνια και είχε γίνει «μήλο της  Έριδος» για τις μεγάλες ομάδες του νησιού μας. Τον 18χρονο όμως παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Σάββας Ορφανίδης και έδωσε πραγματική «μάχη» για να πάρει τη συγκατάθεση της ομάδας του και του ίδιου και να τον πάρει στο Φοίβο.

Το «ντιλ» ολολήρώθηκε σε συνάντηση των δύο πλευρών χθες βράδυ και πλέον μ’ αυτήν την κίνηση, η ομάδα της Κρεμαστής καλύφθηκε πλήρως στην αμυντική της γραμμή. Το μόνο που αναζητά, είναι δύο μέσους ακόμη και αναμένεται σε λίγες ημέρες να έχει τελειώσει και με αυτούς, ολοκληρώνοντας το ρόστερ της, ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση του Φοίβου για τον Τερζίου:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασία μας και να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστή,ς τον Τερζίου Άλμπαν για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση των Ατρόμητων Ρόδου για τη συναίνεσή της στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τερζίου Άλμπαν».