“Βούτηξαν” 3.000 ευρώ από  το ταμείο στις Πεταλούδες

«Φτερά» έκαναν χθες το μεσημέρι περισσότερα από 3.000 ευρώ από το ταμείο της Κοιλάδας των Πεταλούδων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής»,  δύο άτομα πιθανόν αλλοδαποί κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα από το ταμείο έκδοσης εισιτηρίων που βρίσκεται κοντά στο εστιατόριο της Κοιλάδας των Πεταλούδων στη Ρόδο και να τραπούν σε φυγή!

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, το ζευγάρι των δραστών προέβη στην πράξη αυτή περίπου στις 12.30 με 13.00 χθες το μεσημέρι και ενώ στην Κοιλάδα βρίσκονταν εκατοντάδες επισκέπτες!
Οι δύο δράστες μετά την αφαίρεση των χρημάτων, επιβιβάστηκαν σε ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει και εξαφανίστηκαν!  

Προτού καλά – καλά απομακρυνθούν από το σημείο, ο υπεύθυνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δράστες να κινηθούν προς το αυτοκίνητό τους γρηγορότερα και να εξαφανιστούν με αυτό.
Στη σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού,  οι οποίοι και εξετάζουν όλα τα στοιχεία και δεδομένα της υπόθεσης προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα δηλώθηκαν στην αστυνομία, εκτιμάται ότι το ποσό που αφαιρέθηκε είναι περίπου 3.330 ευρώ, ενώ διερευνάται αν το ζευγάρι έχει αναπτύξει και άλλη τέτοια «δράση» στην περιοχή μας.