Αναπτυξιακό τουρνουά σχεδιάζει ο ΑΣΤΙΡ

Αναπτυξιακό τουρνουά σχεδιάζει ο ΑΣΤΙΡ

Αναπτυξιακό τουρνουά σχεδιάζει ο ΑΣΤΙΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Θα αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο με συμμετοχή ομάδων από τα Δωδεκάνησα και την Κύπρο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στο νησί μας. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο σύλλογος αφού αποτελεί παρελθόν ο Θεόδωρος Σαχινίδης

Με πλάνο καθαρά αναπτυξιακό, ο ΑΣΤΙΡ συνεχίζει να υπηρετεί το γυναικείο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση ξεκίνησαν οι πρώτες κινήσεις διεξαγωγής ενός τουρνουά το Σεπτέμβριο.

Εκτός από τους διοργανωτές, έχει δοθεί το «ΟΚ» από την ομάδα Champions με συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος ώστε να ταξιδέψει στη Ρόδο και να «διανθίσει» με την παρουσία της τη διοργάνωση.

Πρόσκληση θα απευθύνει ο ΑΣΤΙΡ και στις υπόλοιπες ομάδες της Δωδεκανήσου που έχουν γυναίκεια τμήματα για συμμετοχή.

Ήδη υπάρχει η σχετική συνεννόηση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να υποστηριχτεί το τουρνουά όσον αφορά τη μετακίνηση και τη διαμονή των αποστολών και απ’ ό, τι φαίνεται μπορεί να γίνει πραγματικότητα, για ν’ αποτελέσει έναν σημαντικό θεσμό, κυρίως για τις ακαδημίες στην περιοχή. Στόχος του ΑΣΤΙΡ είναι οι αγώνες να διεξαχθούν στο στάδιο «Διαγόρας» από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν οι ομάδες θα κάνουν την προετοιμασία τους για τα εθνικά μας πρωταθλήματα.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή
Στο θέμα της οργάνωσης του ΑΣΤΙΡ και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έγινε μια πρόταση στον Θεόδωρο Σαχινίδη που διαδέχτηκε στο μέσο της περασμένης περιόδου τον Ευθύμη Ράδο στην τεχνική ηγεσία, να παραμείνει, αλλά δεν βρέθηκε η… χρυσή τομή.

Έτσι, ο σύλλογος της Ιαλυσού βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και περιμένει παράλληλα το νέο σχεδιασμό της κατηγορίας από πλευράς της ΕΠΟ. Με τα έως τώρα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να γίνουν όμιλοι των δέκα ομάδων, κάτι που διαφοροποιεί κατά πολύ τα πράγματα, ειδικά για τους συλλόγους των νησιών, με τις περισσότερες μετακινήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.