Συμμμετοχή της Λέσχης Rhodes Sivithos centennial Lions club στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Lions clubs

Συμμμετοχή της Λέσχης Rhodes Sivithos centennial Lions club στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Lions clubs

Συμμμετοχή της Λέσχης Rhodes Sivithos centennial Lions club στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Lions clubs

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 322 ΦΟΡΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 101Ο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο των Lions Clubs International στο Las Vegas των Η.Π.Α, στις 29 Ιουνίου – 04 Ιουλίου 2018.

Την Λέσχη Ρόδου Rhodes Sivithos Centennial Lions Club εκπροσώπησε η πρόεδρος της L. Kαίτη Καστρουνή, η οποία έλαβε μέρος και στην Παρέλαση των Εθνών του ανωτέρω συνεδρίου ενδεδυμένη με την παραδοσιακή στολή της Μακεδονίας προκαλώντας τον θαυμασμό και των ενθουσιασμό πολλών από τους παρευρισκομένους συνέδρους, 20,000 περίπου από 120 χώρες, οι οποίοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί της και της πρόσφεραν δώρα από τις πατρίδες τους.

Με το motto μας WE SERVE (YΠΗΡΕΤΟΥΜΕ) η νέα Ισλανδή διεθνής πρόεδρος της οργάνωσής μας L. Gudrun Ungvadottir έστειλε μήνυμα στα 1.500.000 μέλη μας να είναι χρήσιμοι πολίτες στην κοινότητα στην οποία ζούν και να κάνουν πράξη τα ιδανικά και την ιδεολογία της Οργάνωσής μας.

Την Ελλάδα επίσης εκπροσώπησαν ο κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Κωνσταντίνος Λυμπέρης και ο κυβερνήτης του Θέματος 117Β L. Μάριος Θαλασσέτης.

Η Λέσχη Ρόδου Rhodes Sivithos Centennial Lions Club επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρόεδρο του Συλλόγου Θρακομακεδόνων Ρόδου κ. Μιxαήλ Ανθόπουλο και τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Χρήστο Μαύρου για την παραχώρηση της παραδοσιακής ενδυμασίας της Μακεδονίας για τον παραπάνω σκοπό.

Διαβάστε ακόμη

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου