Το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κρεμαστή

Το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κρεμαστή

Το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 494 ΦΟΡΕΣ

Το 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Κρεμαστή τελείωσε και ως Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6, 7 & 8 Ιουλίου 2018.

Στο Φεστιβάλ αυτό πήραν μέρος μουσικοί, χορευτές από τη Ρόδο και άλλα μέρη της πατρίδας μας, ταξιδεύοντάς μας από τη Ρόδο μέχρι τη Θράκη και από τη Θράκη μέχρι την Αράχωβα. Η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου Κρεμαστής συγκίνησε τους παλαιότερους και ενθουσίασε τους νεώτερους.

Για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ευχαριστούμε τους Συλλόγους που πήραν μέρος και συγκεκριμένα:
1. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφάντου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ».
2. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών Ρόδου «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ».
3. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάρδου «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ».
4. Τις φιλοξενούμενες ομάδες και, συγκεκριμένα, τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ» και το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ».

Επίσης, ευχαριστούμε:
τους χορηγούς που μας στηρίζουν, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως μεγάλο χορηγό, το ΔΟΠΑΡ και τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Τον ΟΠΣ Ρόδου, το χορηγό επικοινωνίας μας «ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ», τους τηλεοπτικούς σταθμούς «ΘΑΡΡΙ» και «ΙΡΙΔΑ» για την τριήμερη τηλεοπτική κάλυψη, καθώς και τον πανοσιολογιότατο πατέρα Νεκτάριο Πόκκια για τη φιλοξενία και τη σίτιση των χορευτικών ομάδων στην Ιερά Μονή «ΘΑΡΡΙ».

Ευχαριστούμε τον εργολάβο κ. Κασιώτη Θωμά για το στήσιμο της σκηνής, τα ΜΜΕ, γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που προέβαλαν την εκδήλωσή μας, τους χοροδιδασκάλους του Συλλόγου μας κ. Μιχαλάκη Φιλήμονα και κ. Παλαιολόγο Ευάγγελο, τους χορευτές μας, τη δασκάλα ζωγραφικής του Συλλόγου μας κ. Γαρυφάλλου Ζωή για την έκθεση ζωγραφικής και τα σκηνικά του παραδοσιακού γάμου, τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κ. Ραφαέλα Μπάτη και κ. Αντώνη Χατζηιωάννου, όλα τα μέλη του Συλλόγου, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε και του χρόνου τα καλύτερα!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων