Εθελοντές από τη Γερμανία πήγαν εκδρομή  με τα παιδιά του ορφανοτροφείου μας

Συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση τα μέλη της  Rhodes Adventures στο νησί της Ρόδου.

Πριν από μερικές μέρες, η δράση του συλλόγου, εστιάστηκε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στην πόλη της Ρόδου. Μέλη του συλλόγου συνόδευσαν τα παιδιά αυτά σε μια υπέροχη εκδρομή σε διάφορα σημεία του νησιού μας, γεγονός που τα χαροποίησε ιδιαίτερα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, εκφράζονται οι ευχαριστίες των μελών του συλλόγου προς τα παιδιά, για τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν από κοινού και τονίζουν:

«Μέρες σαν και αυτές δεν θα μπορούσαμε να νιώσουμε τίποτα άλλο εκτός από ευγνωμοσύνη ... Και γι’ αυτό θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά από το  Ορφανοτροφείο θηλέων ιερού ναού Αγίας Ειρήνης  για την υπέροχη μέρα που μας χάρισαν!

Γιατί κάτι τέτοιες μέρες καταλαβαίνεις ότι η ευτυχία δεν έχει να κάνει με υλικά αγαθά αλλά με υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις ... Όλοι εμείς από την Rhodes Adventures θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, τους συνοδούς και όλους τους εθελοντές από τη Γερμανία που μας έκαναν να γελάσουμε και να εκτιμήσουμε την ομορφιά της ζωής μέσα από το χαμόγελό τους!!!!

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι και κρατάμε ανοιχτή την πρόσκληση για ακόμα περισσότερες μέρες χαράς».