Μοναδικές στιγμές για 150 παιδιά στο Aggeli Park

Μια όμορφη συνεργασία του καταστήματος παιχνιδιών MR.WOLF και του AGGELI PARK, χάρισε μοναδικές στιγμές σε 150 παιδιά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου!
 
Η παρέα του MR.WOLF μετέτρεψε τον παιδότοπο KINDERLAND σε πίστα Survivor και ο MR.WOLF υποδέχτηκε τα παιδιά που ενθουσιάστηκαν με τις 12 μοναδικές δοκιμασίες που πέρασαν!  Είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους μέσα από τις πρωτότυπες δραστηριότητες ταχύτητας, στόχου και συγκέντρωσης αλλά και έπαιξαν με τα τέλεια παιχνίδια της εταιρίας BS TOYS!


Τα παιδιά χωρισμένα σε 3 ομάδες εναλλάσσονταν σε 3 διαφορετικούς σταθμούς και οι παρέες που δημιουργήθηκαν έπαιξαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ευγενή άμιλλα και πάντα την υποστήριξη από τον αγαπημένο τους MR.WOLF!

Μέσα από κληρώσεις που έγιναν 2 τυχεροί κέρδισαν παιχνίδια από το κατάστημα MR.WOLF και στο τέλος όλοι χειροκρότησαν με χαρά τον MR.WOLF, το AGGELI PARK και την παρέα τους!


Μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που ευχαριστήθηκαν γονείς και παιδιά και πέτυχε το στόχο της! Να χαρίσει ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα, και το θεματικό event να ταξιδέψει τους μικρούς της φίλους στις πίστες περιπέτειας survivor που όλοι λατρεύουν να εξερευνούν!

Στον φανταστικό παιδότοπο KINDERLAND κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα, τραπέζι δραστηριοτήτων είναι γεμάτο με παιχνίδια από τον MR.WOLF! Διασκεδάστε παίζοντας και περάστε όμορφα τα απογεύματα του καλοκαιριού!