Πρωταθλήτριες οι Μαμαλίγκα και Πανιέρα

Σημαντική ήταν η κατάκτηση που πέτυχε ο Διαγόρας στο τουρνουά του beachvolley των regional που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Κω. Οι αθλήτριες του γηραιού καλά προπονημένες αλλά και καλά «διαβασμένες», μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στην Κατηγορία Κ 17.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαμαλίγκα/Πανιέρα ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν και πάλι αθλήτριες του Διαγόρα, οι Προβατοπούλου/Τάκο.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα γι αυτή την κατάκτηση αναφέρει:
«O Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου στην Κατηγορία Κ17 Beach Volley, Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα και Βενετσιάνα Πανιέρα, καθώς και τις δευτεραθλήτριες Ασημίνα Προβατοπούλου και Αιμιλία Τάκο, για τον συγκλονιστικό τελικό της Κω, που κρίθηκε στο tie break με σκορ 15-13.

Επίσης, συγχαίρει τις μικρότερες αθλήτριες: Ρέα Κυπριώτη –Δέσποινα Μπάρκα, που κατέκτησαν την 5η θέση στην ίδια κατηγορία.
 

Στιγμές απονομών μετά την λήξη των αγώνων
Στιγμές απονομών μετά την λήξη των αγώνων


Ακόμη, συγχαίρει τις: Γιώτα Τοτόνη και Ελίνα Αθανασίου, για την 7η θέση στην κατηγορία Κ19.

Οι Πρωταθλήτριες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο τελικό τουρνουά, που θα γίνει στην Πρέβεζα και ο Γ.Σ Διαγόρας θα κάνει προσπάθεια να συμμετέχει και η 2η ομάδα του, γιατί το αξίζει.

Συγχαρητήρια και στον προπονητή Βeach Volley του Συλλόγου κ. Mανώλη Κοκολάκη.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον Όμιλο Μήτση και ιδιαίτερα, τον κ. Σταύρο Μήτση που φιλοξένησε την αποστολή του «Γηραιού» στο 5αστερο ξενοδοχείο «RAMIRA BEACH HOTEL».

Τέλος, ευχαριστούμε την κα Δικαία Χατζηαντώνη, για την πολύτιμη βοήθειά της, την Blue Star Ferries τον ΔΟΠΑΣ Κω».

 

Όλες οι κοπέλες του Διαγόρα με τον Μανώλη Κοκολάκη
Όλες οι κοπέλες του Διαγόρα με τον Μανώλη Κοκολάκη