Περιοδεία του Χ. Κόκκινου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου

Περιοδεία του Χ. Κόκκινου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου

Περιοδεία του Χ. Κόκκινου σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Από το γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και ανταποκρινόμενος σε σειρά προσκλήσεων, παρέστη και μίλησε σε σειρά εκδηλώσεων που προάγουν την παιδεία και τον πολιτισμό.

Συγκεκριμένα:

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι (17.7.2018) και στη λήξη του 35ου Φεστιβάλ Παραδεισίου, που περιελάμβανε μεταξύ άλλων πολιτιστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις μαθητών. Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τα στελέχη των συλλόγων που διοργανώνουν εκδηλώσεις που προάγουν και μεταλαμπαδεύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και αναφέρθηκε στην αναγνώριση της «αριστείας», αφού βραβεύονται οι μαθητές που διακρίθηκαν και συγχρόνως στέλνουν το μήνυμα στην Πολιτεία να επενδύσει στη γνώση και στη νέα γενιά, γιατί αυτό αποτελεί επένδυση στο μέλλον.

Στο 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στις 6 - 8.7.2018 και στην 11η Γιορτή Μουσικής που συνδιοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Άλσος Αγίου Σουλά.

Επισκέφθηκε το Πολιτιστικό και Γεωλογικό Μέλαθρο Ρόδου στις 12.7.2018 που είναι δημιούργημα της ιδιωτικής συλλογής - μουσείου του συντοπίτη μας Σπύρου Κατσούρη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ - ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ - ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ - ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ και αποτελεί «στολίδι» για τη Ρόδο. Την ίδια ημέρα παρακολούθησε τις θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Παΐσιο.

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία