Υψηλό το επίπεδο της ιππασίας στη Ρόδο

Μια ημέρα γεμάτη ιππική δραστηριότητα, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν όλοι όσοι συμμετείχαν το Σάββατο 14 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Ιπ Ρόδου στις Καλυθιές, αλλά και όλοι όσοι παρακολούθησαν το Show Jumping Rhodes Summer Cup που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με άλογα και εντυπωσιακά άλματα από κορυφαίους ιππείς και αμαζόνες, που ταξίδεψαν από την Αθήνα και την Κρήτη, για να βρεθούν πρώτη φορά στο νησί μας.

Σημαντικοί εκπρόσωποι της ιππασίας, όπως ο ιππέας και προπονητής Δημήτρης Νάτσης καθώς και οι ιδιοκτήτες ιππικών ομίλων κ. Αλμπαντάκης και κ. Μυλωνάκης, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις άρτιες συνθήκες που συνάντησαν, εγκωμίασαν το υψηλό επίπεδο και έδωσαν συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Σαλονικιό για την άψογη οργάνωση και την αδιάκοπη προσπάθεια του να φέρει το άθλημα πιο κοντά στο κοινό της Ρόδου, καταλήγοντας με την ευχή στην επόμενη εκδήλωση να δώσει το «παρών» και η ομοσπονδία.
 


Το Show Jumping Rhodes Summer Cup άλλωστε δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από έναν αγώνα υπερπήδησης εμπόδιων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν ο Μανώλης Μαχραμάς με 1m, ο Γιώργος Αλμπαντάκης με 0,85m, ενώ πλούσιο θέαμα και υψηλό συναγωνισμό στην επίδειξη puissance χάρισαν οι Ελισάβετ Μπρόκου με άλμα 1,50m και Βασιλεία Μπάρδου, με ελάχιστη διαφορά, στο 1,45m.

Τους αθλητές τίμησαν με συμβολικά έπαθλα ο πρόεδρος της Κ.Α.Ι.Ρ κ. Αγαπητός Παπουρδάνος και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Στέφανος Κυριαζής. Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου νιώθει περήφανο για τους αθλητές του, για τη συνεχή προσπάθεια τους και τη συνεχή βελτίωσή τους.

Δίνει λοιπόν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειές τους, που είναι οι αφανείς ήρωες σε όλον αυτόν τον αγώνα! Τον συντονισμό της εκδήλωσης υλοποίησε η εταιρεία Beyond Group.