Δύο Δωδεκανήσιοι στη Λευκωσία

Δύο Δωδεκανήσιοι στη Λευκωσία

Δύο Δωδεκανήσιοι στη Λευκωσία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Σάββας Ρούσσος και Γεωργία Παραστατίδου αναχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση στίβου Παίδων-Κορασίδων «Ελλάς-Κύπρος»

Κάτι σαν… παράδοση έχει γίνει πια να υπάρχει κάθε καλοκαίρι δωδεκανησιακή παρουσία στη διεθνή συνάντηση στίβου Παίδων-Κορασίδων «Ελλάς-Κύπρος» ως αποτέλεσμα της τεράστιας αναπτυξιακής προσπάθειας από την ΕΑΣ την τελευταία δεκαετία.

Φέτος θα συμμετάσχει στους αγώνες της Λευκωσίας, 24-25 Ιουλίου, ο Σάββας Ρούσσος από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στα 400μ. και η Γεωργία Παραστατίδου, αθλήτρια του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, στα 400μ. μ’ εμπόδια.
Η ελληνική αποστολή θ’ αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

Με ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εύχεται ό, τι καλύτερο στα δύο παιδιά από τη Ρόδο, σε μια διοργάνωση με συναγωνισμό κάθε χρόνο:

«Την Τρίτη και την Τετάρτη 24 και 25 Ιουλίου 2018 στην Λευκωσία θα διεξαχθεί η Διεθνή Συνάντηση Κ18 Ελλάς – Κύπρος. Έχουμε την τιμή να μας αντιπροσωπεύσουν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας δύο (2) παιδιά. Συγκεκριμένα η Γεωργία Παραστατίδου του Γ.Α.Σ. Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, η οποία θα φορέσει το Εθνόσημο θα λάβει μέρος στα 400μ εμπόδια. Επίσης ο Σάββας Ρούσσος του Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, ο οποίος θα φορέσει το Εθνόσημο και θα αγωνιστεί στα 400μ εμπόδια.

Η Παραστατίδου και ο Ρούσσος θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 7:35 το πρωί για την Αθήνα, όπου θα συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Η πτήση για Κύπρο θα αναχωρήσει την ίδια μέρα στις 10:35.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σας εύχεται καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για το ήθος σας στους αγώνες. Να είστε καλά!»

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης