Δύο Δωδεκανήσιοι στη Λευκωσία

Κάτι σαν… παράδοση έχει γίνει πια να υπάρχει κάθε καλοκαίρι δωδεκανησιακή παρουσία στη διεθνή συνάντηση στίβου Παίδων-Κορασίδων «Ελλάς-Κύπρος» ως αποτέλεσμα της τεράστιας αναπτυξιακής προσπάθειας από την ΕΑΣ την τελευταία δεκαετία.

Φέτος θα συμμετάσχει στους αγώνες της Λευκωσίας, 24-25 Ιουλίου, ο Σάββας Ρούσσος από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στα 400μ. και η Γεωργία Παραστατίδου, αθλήτρια του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, στα 400μ. μ’ εμπόδια.
Η ελληνική αποστολή θ’ αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

Με ανακοίνωσή της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εύχεται ό, τι καλύτερο στα δύο παιδιά από τη Ρόδο, σε μια διοργάνωση με συναγωνισμό κάθε χρόνο:  

«Την Τρίτη και την Τετάρτη 24 και 25 Ιουλίου 2018 στην Λευκωσία θα διεξαχθεί η Διεθνή Συνάντηση  Κ18 Ελλάς – Κύπρος. Έχουμε την τιμή να μας αντιπροσωπεύσουν ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας δύο (2) παιδιά. Συγκεκριμένα η Γεωργία Παραστατίδου του Γ.Α.Σ. Η ΥΓΕΙΑ ΡΟΔΟΥ, η οποία θα φορέσει το Εθνόσημο θα λάβει μέρος στα 400μ εμπόδια. Επίσης ο Σάββας Ρούσσος του Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, ο οποίος θα φορέσει το Εθνόσημο και θα αγωνιστεί στα 400μ εμπόδια.

Η Παραστατίδου και ο Ρούσσος θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 7:35 το πρωί για την Αθήνα, όπου θα συναντήσουν τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Η πτήση για Κύπρο θα αναχωρήσει την ίδια μέρα στις 10:35.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σας εύχεται καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για το ήθος σας στους αγώνες. Να είστε καλά!»